با چغاله بادام چی درست کنم ، انواع غذا و چاشنی با چاقاله بادام

به گزارش مجله فوتبال دوستان، با چغاله بادام چی درست کنم؟ چغاله بادام یا چاقاله بادام یکی از میوه های خوشمزه فصل بهار است که هواداران فراوانی دارد. اما با چغاله بادام چه غذاها و چاشنی هایی می توان درست کرد؟ این سوال افراد خوش ذوق و خوش سلیقه ای است که می خواهند این میوه بهاری مفید و خوشمزه را به شکل متنوع تری به فهرست برنامه غذایی خود و خانواده اضافه نمایند. در این مقاله از در ما طرز تهیه انواع خوراکی و غذا با چغاله بادام را به شما آموزش می دهیم.

با چغاله بادام چی درست کنم ، انواع غذا و چاشنی با چاقاله بادام

انواع غذا و چاشنی با چغاله بادام

در پاسخ به این سوال که با چغاله بادام چی بپزم، باید گفت که چغاله بادام یکی از میوه هایی است که می توان برای تهیه پلو، مربا، ترشی و خورش از آن استفاده کرد و طعم تازه و لذیذی را به غذاهای خود اضافه کرد.

برای تهیه غذا و چاشنی های مختلف با چغاله بادام شما به موادی مثل ، گوشت گوسفند،، ، ،، چاشنی و ادویه جات مثل ، ، ، ، ، ،،، و … که احتیاج دارید که می توانید تمام این مواد را به صورت اینترنتی و از فروشگاه های در سراسر کشور تهیه کنید.

خورش چغاله بادام

در پاسخ به این سوال که با چغاله بادام چی درست کنم؟ خورش چغاله یک انتخاب عالی است. این یک خورش لذیذ و خوشمزه بهاری است که می توانید هم با گوشت مرغ و هم با گوشت خورشتی قرمز آن را درست کنید.

خورش چغاله بادام را هم با رب گوجه و بدون آن تهیه می گردد. برای تهیه این خورش ابتدا باید چاقاله ها را آب خیس کنید تا کمی نرم شوند. پس از حدود چند ساعت چغاله بادام ها را از ظرف خارج نموده و بگذارید آب اضافی آنها خارج گردد. حالا به شکل دلخواه یا قطعات ریز چغاله ها را خرد کنید.

در مرحله بعد پیاز را سرخ نموده و همراه گوشت تفت می دهید. ادویه ها مانند زردچوبه و فلفل سیاه را هنگام تفت دادن گوشت به آن اضافه کنید. بعد از اینکه همه مواد شما کاملاً سرخ شدند، چاقاله بادام ها را به آن اضافه نمایید. مقداری آب روی مواد ریخته و پس از به جوش آمدن، حرارت را کم کنید تا گوشت و چغاله کاملاً بپزند.

سبزیجات خشک و ساطوری شده مانند نعنا و جعفری را پس از خرد کردن، کاملا تفت داده و به قابلمه اضافه کنید. حالا درب قابلمه را بسته و حرارت را کم کنید. اجازه دهید خورش چغاله بادام به آرامی حدود 1 تا 2 ساعت کاملاً بپزد و جا بیفتد. 15 دقیقه آخر می توانید آبغوره را به عنوان چاشنی اضافه کنید.

برای خواندن ادامه مراحل و جزییات طرز تهیه خورش چغاله بادام روی لینک مطلب آن کلیک کنید.

ترشی چغاله بادام

با چغاله بادام چی درست کنم که بتوان برای تزیین سفره از آن استفاده کرد؟ ترشی چغاله از دیگر انواع چاشنی و مخلفات با چاقاله بادام است که به روش های مختلفی تهیه می گردد. برای تهیه ترشی چغاله بادام باید از انواع بادام های ریز و ترد استفاده نمود. اگر از چغاله های بزرگ استفاده می کنید حتماً آنها را بجوشانید تا هنگام اضافه کردن سرکه بافت سفتی نداشته باشند.

هنگام شستن چغاله ها، سعی کنید پرز آن را با دست بگیرید و سپس آنها را آبکشی و خشک نمایید. در یک ظرف آب سرکه و نمک ریخته و اجازه دهید این ترکیب روی حرارت کاملاً قل بزند. هنگامی که آب جوش آمد، زردچوبه را اضافه کرده و پس از گذشت چند دقیقه قابلمه را از روی گاز بردارید.

حالا یک ظرف خشک و تمیز آورده، حبه های سیر، فلفل، سبزیجات خشک و چغاله ها را لایه لایه داخل ظرف بریزید. در آخر محلول آب و سرکه را اضافه کنید، طوری که روی چغاله ها را کاملا بگیرد. درب ظرف را محکم ببندید تا از ورود هوا به داخل ظرف ترشی جلوگیری گردد. شما می توانید ترشی چغاله بادام را تنها با سرکه و نمک تهیه کنید. ترشی چغاله بادام با رب انار نیز تهیه می گردد.

برای خواندن ادامه مراحل و جزئیات به چند روش روی لینک مطلب آن کلیک کنید.

پلو چغاله بادام

پلو چغاله در فهرست با چغاله بادام چی درست کنم یکی از خوشمزه ترین غذاهاست. پلو چغاله بادام را هم با مرغ و هم با گوشت یا بدون گوشت می توانید درست کنید. این غذا طعم بسیار دلپذیری دارد و می توانید از خواص چغاله بادام هم در این غذا بهره ببرید. بعلاوه شما می توانید به دلخواه حبوبات و سبزیجات دلخواهتان را هم به این پلو بیفزایید.

برای درست کردن پلو چغاله با مرغ از یک ساعت قبل از آغاز آشپزی، برنج را پاک کنید و 2 یا 3 بار بشویید و آب آن را دور بریزید. سپس در یک کاسه، برنج را در محلول آب ولرم و 1 قاشق غذاخوری نمک قرار دهید تا حداقل 30 دقیقه تا 1 ساعت خیس بخورد.

بعد سینه یا فیله مرغ را بشویید و در آبکش بگذارید. اجازه دهید مرغ آب خود را از دست بدهد. سپس سینه مرغ را به صورت مکعبی (در قطعات به میزان 2 تا 3 سانتی متر) خرد کنید. برای مطالعه ادامه مراحل روی لینک مطلب آن کلیک کنید.

سالاد چغاله بادام

سالاد چغاله بادام یکی از انواع سالاد فصل و یک انتخاب ویژه برای سفره غذا در فصل بهار است. چغاله بادام را با ترکیبات مختلفی می توانید ترکیب کنید و یک سالاد خوش طعم و مقوی به خاطر خواص چغاله بادام را آماده کنید. استفاده از چغاله بادام در کنار دیگر مواد سالاد طعم و ظاهری متفاوتی ایجاد می نماید.

برای تهیه این سالاد هویج، کاهو و چغاله را بشویید. هویج را رنده کنید و کاهو را به صورت ریز خرد کنید. چغاله را نیز می توانید خرد کنید یا به صورت درسته در سالاد بهره ببرید. همه مواد را با هم مخلوط کنید. با سس مایونز، ماست، شکر، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه سس سالاد را آماده کنید و به سالاد اضافه کنید.

برای مطالعه ادامه مراحل به دو روش روی لینک مطلب آن کلیک کنید.

مربای چغاله بادام

مربای چغاله بادام یکی از انواع مربای خوشمزه خانگی است. البته با چغاله بادام می توانید خوراکی ها، چاشنی ها و غذاهای مختلفی درست کنید.

در اولین مرحله از طرز تهیه مربا چاقاله بادام، چغاله ها را پاک نموده و ساقه های آنها را جدا کنید. چغاله بادام ها را در یک ظرف بریزید و به آنها آب اضافه کنید. برای 5 تا 10 دقیقه صبر کنید تا گل و لای چغاله ها کاملا ته نشین گردد. سپس چغاله ها را آبکش کنید و زیر آب سرد بگیرید.

بعد از آبکش کردن چغاله بادام ها، آنها را در یک قابلمه بریزید و به آنها آب اضافه کنید، در حدی که 2 تا 3 بند انگشت روی آنها را بپوشاند. چغاله بادام ها را روی حرارت بگذارید تا آب آغاز به جوشیدن کند. در این مدت، کف های روی سطح آب را بگیرید و دور بریزید. سپس شعله زیر قابلمه را کم کنید و اجازه دهید چاقاله ها بجوشند و نرم شوند.

برای مطالعه ادامه مراحل روی لینک مطلب آن کلیک کنید.

لواشک چغاله بادام

لواشک چغاله بادام یکی از خوشمزه ترین انواع لواشک است که معمولا در فصل بهار همزمان با رویش چاقاله بادام می توانید آن را درست کنید. شما می توانید این تنقلات خوشمزه را در فر، زیر نور آفتاب، با پنکه، روی بخاری و شوفاژ، در هواپز یا با یاری دستگاه میوه خشک کن آماده کنید.

برای درست کردن لواشک چغاله بادام در آفتاب ابتدا باید چاقاله های تر و تازه را با آب سرد حسابی بشویید و چوب آن ها را جدا کنید. سپس، چغاله های شسته شده را برای 10 الی 15 دقیقه در ترکیب آب، نمک و سرکه سفید قرار دهید تا کاملا ضد عفونی شوند. برای درست کردن این مایع ضدعفونی کننده، به ازای هر لیتر آب، 1 قاشق غذاخوری نمک و 1 لیوان سرکه سفید اضافه کنید.

پس از گذشت این مدت، چغاله های ضدعفونی شده را در سبد بریزید و زیر آب سرد کاملا آبکشی کنید. قسمت های گندیده و سیاه چغاله ها را با چاقو جدا کنید تا لواشک چاقاله شما کیفیت و طعم بهتری داشته باشد.

حالا مقداری آب و کمی نمک در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت میانه بگذارید تا بجوشد. سپس، چغاله های تر و تمیز و آبکشی شده را در این قابلمه در حال جوش بریزید و حرارت را ملایم کنید.

برای مطالعه ادامه مراحل در آفتاب و سایر روش های دیگر روی لینک مطلب آن کلیک کنید.

سوالات متداول در خصوص انواع چاشنی و غذا با چغاله بادام

با چغاله بادام چی درست کنم؟

با میوه بهاری چغاله بادام خورش، پلو، انواع ترشی و مربا را می توانید در خانه تهیه کنید.

برای ترد شدن چاقاله های درشت در تهیه ترشی چغاله چه باید کرد؟

برای ترش شدن چغاله های درشت می توانید یک قاشق غذاخوری آهک را در یک لیتر آب حل کنید. پس از اینکه آهک ته نشین شد، آب روی آن را جدا کنید. چغاله های شسته را به مدت 24 ساعت در آب آهک نگه دارید. چند بار در روز آب را آهک عوض کنید تا ذره ای آهک روی چغاله ها باقی نماند.

گوشت چرخ نموده یا تکه ای کدام یک برای تهیه خورش چغاله بادام بهتر است؟

در دستور اصلی خورشت چاقاله بادام از گوشت تکه ای گوسفندی مرغ یا حتی اردک استفاده می گردد، اما تهیه این خورش با گوشت چرخ نموده و قلقلی نیز امکان پذیر است. این به ذائقه و سلیقه شما بستگی دارد. برای تهیه گوشت قلقلی مقداری گوشت چرخ نموده بدون چربی را با کمی آرد نخود و نمک ترکیب نموده و خوب ورز دهید. سپس گوشت ها را به میزان یک توپ کوچک درآورده سرخ نموده و به خورش خود اضافه کنید.

آیا می توان از کرفس یا دیگر سبزی های دلخواه برای تهیه خورش چغاله بادام استفاده کرد؟

بله شما می توانید انواع سبزی های محلی یا کرفس را نیز برای طبخ خورش چغاله به کار برید. البته باید در خصوص نسبت سبزیجات به درستی بدانید تا خورش چاقاله بادام طعم مطلوبی داشته باشد.

منبع: افق کوروش
انتشار: 30 فروردین 1404 بروزرسانی: 30 فروردین 1404 گردآورنده: footballgahan15.ir شناسه مطلب: 2355

به "با چغاله بادام چی درست کنم ، انواع غذا و چاشنی با چاقاله بادام" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "با چغاله بادام چی درست کنم ، انواع غذا و چاشنی با چاقاله بادام"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید