معرفی غذاهای سنتی ژوهانسبورگ
به گزارش مجله فوتبال دوستان، انواع غذاهای سنتی ژوهانسبورگ :
یکی از تجربه هایی که هرگز نباید از دست بدهید لذت خوردن غذاهای سنتی ژوهانسبورگ است. غذاهای سنتی ژوهانسبورگ در رستوران های مجلل آن یکی از فراموش نشدنی ترین خاطراتی می باشد که می توانید اگر به این شهر سفر کردید داشته باشید. رستوران هایی که در این شهر قرار دارند مانند بسیاری از رستوران های دیگر تنوع جالبی دارند، همچنین یکی از نکات جالبی که در رستوران های آن وجود دارد این است که غذاهای سراسر جهان در این شهر سرو می گردد. غذاهای سنتی ژوهانسبورگ از نظر تعداد و تنوع دست کی از شهرهای دیگر ندارد و از جمله بزرگترین و بهترین مقصدهای گردشگری می باشد که شما می توانید غذاهای آن را تجربه کنید.
انواع غذاهای سنتی ژوهانسبورگ :
همانطوری که بیان کردیم غذاهای سنتی ژوهانسبورگ تنوع بسیاری دارند و اگر به این شهر سفر کردی حتما به خاطر داشته باشید که لذت طعم این غذاها را تجربه کنید، چرا که بسیار لذیذ و خوشمزه هستند. در ادامه بعضی از غذاهای سنتی ژوهانسبورگ را معرفی می کنیم.
1. خوراک گوشت بوبوتی :
یکی از غذاهای سنتی ژوهانسبورگ خوراک گوشت بوبوتی می باشد، ای غذا از جمله غذاهای اصیل این شهر محسوب می شود که پخت آن با ادویه های معطر می باشد.
مواد اصلی که در این غذا استفاده می شود، گوشت چرخ نموده، میوه و ادویه می باشد. اگر می خواهید این غذا را تهیه کنید، باید گوشت گوساله و یا بره را چرخ کنید و سپس با کره ، پیاز، زردچوبه، سیر، نان سوخاری، آب لیمو، فلفل سیاه، برگه زردآلو، بادام، انگور، نان سوخاری و شیر مخلوط کنید. به قدری تین غذا خوشمزه می باشد که شما می توانید در بیشتر رستوران های شهر طعم آن را تجربه کنید.
2. پپ :
حریره ذرت را که بیشتر مردم برای درست کردن نان های سنتی و غلیظ کردن سس های باربیکیو استفاده می نمایند را مردم این شهر پپ می نامند.
یکی از غذاهای سنتی ژوهانسبورگ که بسیار برای مردم این شهر مهم است و از جمله غذاهای اصیل آنها به شمار می رود پپ می باشد . در واقع باید گفته شود که این غذا در سبد غذایی مردم این کشور می باشد که مواد اصلی آن پوره ذرت است و برای درست کردن آن دستورالعمل های خاصی را احتیاج نیست رعایت کنید.
3. بوئرورس :
یکی دیگر از غذاهای سنتی ژوهانسبورگ که بسیار جالب می باشد بوئرورس است که این غذا از سوسیس های دست ساز خانگی تهیه می شود.
طعم این غذا بسیار خوشمزه می باشد و بیشتر سوسیس ها آن بلند و پیچ در پیچ هستند. در بعضی از شهرهای دیگر آفریقای جنوبی از این سوسیس نوع گیاهی آن هم وجود دارد ولی در شهر ژوهانسبورگاین سوسیس ها را از گوشت تازه که نیم پز شده و مقداری ادویه تهیه می نمایند. شما می توانید در سفری که به این شهر دارید لذت طعم این غذا را در باربیکیوهای بیشتر رستوران های این شهر تجربه کنید.
4. آپریکوت :
یکی دیگر از غذاهای سنتی ژوهانسبورگ که بیشتر در حکم مکمل غذایی به شمار می رود آپریکوت است. این مکمل را بیشتر در کنار غذا به عنوان ترشی استفاده می نمایند. مردم این شهر در بیشتر وعده های غذایی خود از این مکمل استفاده می نمایند. این مکمل نوعی ترشی محسوب می شود که برگه های زردآلو تهیه می شود. شما می توانید اگر به رستوران های این شهر رفتید و غذای بوبوتی و پنیر را سفارش دادید حتما این ترشی را هم سفارش دهید، چرا که در کنار هم مزه بسیار فوق العاده ای پیدا می نمایند.
بدین ترتیب شما باید بدانی که اگر به این شهر سفر کردید بدون شک غذاهای سنتی ژوهانسبورگ را نباید فراموش کنید و در کنار آنها از دسرها و ترشی های آن هم نگذرید.
5. پودینگ مالوا :
پودینگ مالو از میراث مردم هلند می باشد که برای مردم این شهر باقی مانده است، بعد از سال ها مردم این شهر با تغییراتی که در این دسر به وجود آوردند آن را از جمله غذاهای سنتی ژوهانسبورگ معرفی کردند. این دسر به دلیل بافت نرم و چسبناکی که دارد بسیار لذیذ می باشد.
خامه ای که در آن به کار رفته است از شیر، مربای زردآلو، شکر و سفیده تخم مرغ می باشد.
شما می توانید در کنار این دسر برای اینکه خوشمزه تر شود کیک کاکائویی و یا هویج را هم سرو کنید. اگر شما به این شهر سفر کردید توصیه می کنیم حتما این دسر را امتحان کنید، چرا که در هیچ کجای جهان دیگر نمی توانید طعم لذیذ این دسر را تجربه کنید.
6. خوراک مرغ و کاری دوربان :
یکی دیگر از غذاهای سنتی ژوهانسبورگ معروف این شهر خوراک مرغ آن می باشد، این غذا سرشار از ادویه هایی می باشد که آن را لذیذتر نموده است، ولی مهمترین ادویه ای که در آن وجود دارد ادویه کاری می باشد. شما می توانید این غذا را در بیشتر رستوران های شهر سفارش دهید.
طرز پخت آن بسیار آسان می باشد، فقط شما برای پخت آن به فیله مرغ، آرد سفید، ادویه کاری، تخم مرغ و ادویه های دیگری احتیاج دارید. البته باید گفته شود که طعم لذیذ آن را شما در این شهر بیشتر از مناطق دیگر و یا اینکه خودتان آن را تهیه کنید حس می کنید، چرا که این غذا از جمله غذاهای سنتی ژوهانسبورگ می باشد که در پخت آن ترفندهایی وجود دارد. شما می توانید این خورش را در کنار برنج سرو کنید.
7. پوتجیکو :
از جمله غذاهای سنتی ژوهانسبورگ و ملی این شهر پوتجیکو می باشد. این خوراک بسیار لذیذ و خوشمزه می باشد.
طرز تهیه آن به قدری جالب است که شاید برای شما سوال شود که این چه غذایی می باشد. در واقع زمانی که مهاجران به این شهر می آیند غذایی را برای خوردن پیدا نمی نمایند و همیشه در سفر بودند و هر گونه خوراکی را که به دست می آمده میل می کردند. محتمل است که این غذا از آن موقع باقی مانده باشد و به عنوان غذای ملی این شهر شناخته شده است. بیشتر موادی که در این غذا وجود دارد در سنت های گذشتگان مورد استفاده قرار می گرفته است.
8. تارت شیر :
تارت شیر یکی از غذاهایی می باشد که در سراسر این کشور وجود دارد و در واقع دستاورد مردم هلندی می باشد که مدتی در کشور آفریقایی جنوبی بودند.
امروزه تارت شیر به عنوان غذاهای سنتی ژوهانسبورگ شناخته می شود که در تمامی وعده های غذایی مردم این شهر وجود دارد. به قدری مردم این شهر به این دسر علاقه دارند که هر ساله جشنی به مناسبت روز ملی تارت شیر برگزار می نمایند و در آن روز مردم با تارت شیر جشن می گیرند.
9. چاکالاکا :
بیشتر غذاهای سنتی ژوهانسبورگ ساده و خوشمزه می باشند که چاکالاکا هم از آن دسته غذاهای خوشمزه و ساده است. مواد اصلی این غذا گیاهان هستن که در بیشتر مناطق کشور آفریقای جنوبی این غذا را می توانید تجربه کنید. اگر مایل هستید این غذا را امتحان کنید می توانید آن را در بیشتر رستوران های شهر که در باربیکیوها پخت می شود سفارش دهید.
غذاهای سنتی ژوهانسبورگ از جمله غذاهایی می باشد که شما فقط در این شهر می توانید امتحان کنید و لذت طعم آن به قدری لذیذ است که هرگز از یاد نخواهید برد.
منبع: دلتابان