بزرگ ترین سد مخزنی گیلان سرریز شد
به گزارش مجله فوتبال دوستان، مدیرعامل شرکت آب منطقه ای گیلان گفت: دوشنبه 11 فروردین ماه 1399 سد سفیدرود سرریز شد.

به گزارش خبرنگاران آنلاین به نقل از ایسنا، وحید خرمی گفت: به دلیل بارش های اخیر در حوضه آبریز بالادست سد سفیدرود ذخیره سد در شرایط مطلوبی واقع شده است و به همین دلیل امروز سرریز شد.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای گیلان افزود: یک میلیارد و 65 میلیون مترمکعب آب پشت سد سفیدرود جمع شده است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 152 میلیون مترمکعب بیشتر است.
خرمی گفت: به دلیل سرریزشان سد سفیدرود و رهاسازی آب، برای جلوگیری از حوادث احتمالی، شهروندان از نزدیک شدن و استقرار در حاشیه و بستر رودخانه سفیدرود خودداری کنند.
وی گفت: سد سفیدرود بزرگ ترین سد مخزنی گیلان است، شرح داد: در حال حاضر آب کشاورزی موردنیاز 172 هزار هکتار از مجموع 238 هزار هکتار شالیزارهای موجود در استان گیلان به سد سفیدرود وابسته و از این منبع تأمین می شود.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای گیلان ورودی لحظه ای آب سد سفیدرود را 261 مترمکعب بر ثانیه و خروجی لحظه ای را 192 مترمکعب بر ثانیه گفت.
وی شرح داد: کشاورزان با توجه به توصیه های سازمان جهاد کشاورزی استان در خصوص آماده سازی و انجام مقدمات اولیه کشاورزی برای تقویم زراعی اقدام کنند.
منبع: همشهری آنلاین