زباله و نخاله های ساختمانی درحاشیه اتوبان قزوین -کرج پاکسازی شد
به گزارش مجله فوتبال دوستان، اکبر کشت پرور در مصاحبه با خبرنگاران اظهار کرد: پاکسازی زباله و نخاله های ساختمانی درحاشیه اتوبان قزوین -کرج و بلعکس حد فاصل عوارضی زنجان تا حصار و ورودی محمدیه تا صندلی سوخت خلخالی روز یکشنبه به مسافت 10 کیلومتر انجام شد.

وی گفت: نخاله ها وزباله های دپو شده و پراکنده شده در حاشیه اتوبان با بهره گیری از پرسنل واحد خدمات شهری شهردای محمدیه و بیدستان به تعداد 90 نفر و توسط دو دستگاه لودر یک دستگاه بیل مکانیکی و 4 دستگاه کامیون و دو دستگاه خودرو حمل زباله پس از جمع آوری به مکان مورد تایید محیط زیست انتقال یافت.
کشت پرور توضیح داد: پسماند های دپو شده در حاشیه اتوبان علاوه بر تهدید بهداشت عمومی و ایجاد آلودگی محیط زیست در محورهای مواصلاتی باعث تخریب محیط زیست و تخریب منظر می گردد لذا درخواست می گردد همه مردم باید در حفظ محیط زیست اهتمام جدی داشته و از انتشار زباله ها در حاشیه جاده خودداری نمایند.
منبع: خبرگزاری مهر