سرمایه گذاران ترکیه برای حضور در توریسم آب گرم اردبیل اعلام آمادگی کردند
به گزارش مجله فوتبال دوستان، جمعی از سرمایه گذاران شرکت های معتبر ترکیه در حوزه گردشگری، از نزدیک با توانمندی های حوزه گردشگری، به ویژه آب های گرم و ژئوترمال استان اردبیل آشنا شدند.
نایب رئیس اتاق اردبیل در نشستی با این سرمایه گذاران به افق توسعه روابط ایران با ترکیه و پیش بینی رسیدن به حجم معاملات بیشتر از 30 میلیارد دلاری به عنوان یک ظرفیت بزرگ اشاره نمود و گفت:
امیدواریم با کوشش دوجانبه شاهد افزایش حجم معاملات و سرمایه گذاری های مشترک بین ایران و ترکیه باشیم.
بهروز پورسلیمان یکی از توانمندی های مشترک دو کشور را توجه به قابلیت های گردشگری و جذب گردشگر دانسته و بیان نمود که یکی از بزرگ ترین هلدینگ های حوزه گردشگری ترکیه، با سفر به اردبیل فرصتی را برای فعالان ما در این حوزه مهیا نموده است تا نسبت به تقویت همکاری های مشترک، اقدامی عملی انجام دهند.
وی بیان نمود که این شرکت ترکیه ای از شرکت های معتبر، ممتاز و پیروز ترکیه در حوزه انتقال آب های گرم و معدنی است. این شرکت با حضور در استان اردبیل، قصد سرمایه گذاری در این حوزه را دارد و ما امیدواریم زمینه همکاری در این حوزه فراهم آید.
عضو هیئت رئیسه اتاق اردبیل با اشاره به اینکه سرمایه گذاران این شرکت با سفر به استان اردبیل و بازدید از سرعین و مشکین شهر از نزدیک با آب های گرم و قابلیت ژئوترمال در منطقه آشنا شده اند گفت آنها نسبت به انجام توافق نهایی برای انجام سرمایه گذاری های مشترک اقدام می نمایند.
نایب رئیس اتاق اردبیل به دو طرح پیشنهادی تعیین از سوی مسئولان استانی برای جذب سرمایه گذاران ترکیه ای نیز اشاره نمود و گفت:
در وهله اول ما آماده واگذاری آب گرم ایرانیان به بخش خصوصی هستیم. هلدینگ غدیر با پرداخت 4 میلیارد تومان هزینه پروانه شهرداری به زمینی در نزدیک هتل لاله سرعین، آماده واگذاری آن به سرمایه گذاران توانمند هستند؛ آنها می توانند این پروژه را به شرکت های ترکیه واگذار نمایند.
در این نشست مدیرعامل شرکت سرمایه گذار ترکیه ای نیز با اشاره به سابقه 10 ساله فعالیت این شرکت به عنوان یک شرکت فعال در حوزه توسعه آب های گرم، معدنی و ژئوترمال گفت که ما تمام پروژه های خود را با موضوع توجه به محیط زیست و توریسم سلامت اعم از سلامت روحی و جسمی انجام می دهیم؛ به طوری که عایدی 5 ساله ما تا سرانجام سال 2015 میلادی بیش از 367 میلیون دلار بوده است.
محمدعلی دوغان اظهار داشت که آلودگی در اجرای این پروژه ها در حد صفر است؛ به طوری که ما در بعضی مراکز، گرمایش موردنیاز را به وسیله آب های معدنی تامین می کنیم و به سرسبزی و درختکاری به عنوان عنصر کاهش دهنده آلودگی ها بها می دهیم و مجموعه های ما در داخل انبوهی از فضای کاشت درختان و جنگل ها قرار گرفته اند.
دوغان با برشمردن ویژگی های پروژه های متعدد اجرایی با حضور کارشناسان متخصص تاکید نمود که ما آمادگی سرمایه گذاری در استان اردبیل را به عنوان قطب آب های گرم معدنی منطقه ای داریم.
منبع: کجارو / دنیای اقتصاد