سرمایه گذاری برای تجاری سازی فناوری نانوتراشه زیستی انجام شد

به گزارش مجله فوتبال دوستان، یکی از شرکت های فعال در حوزه ساخت ترانزیستور های حاوی مواد زیستی و نانومواد، به تازگی مبلغ 7.5 میلیون دلار حمایت مالی جمع آوری کرده است تا بتواند این فناوری را تجاری سازی کند.

سرمایه گذاری برای تجاری سازی فناوری نانوتراشه زیستی انجام شد

به گزارش گروه فناوری خبرنگاران، کاردیا بیو (Cardea Bio) گفت که 7.5 میلیون دلار حمایت مالی برای توسعه و تجاری سازی نانوزیست محصول خود تحت برنامه مشارکت نوآوری کاردیان جمع آوری کرده است.

این شرکت در حال ادغام بخش های کوچک زیستی با الکترونیک مدرن است که در این راستا از ترانزیستور های دروازه زیستی مبتنی بر گرافن موسوم به ترانزیستور های کاردیا استفاده می کند. این حمایت مالی به منظور تسریع رشد زیرساخت ها Tech+Bio این شرکت و همچنین توسعه تراشه اختصاص خواهد یافت.

این برنامه جمع آوری حمایت مالی با همکاری شرکت های سرمایه گذاری مختلفی نظیر singyuan Ventures, Lifespan Investments longtime Cardea investor Serra Ventures و همچنین شرکت های صنعتی نظیر اجایلنت اجرا شده است.

بیائو هه، شریک سرمایه گذاری کاردیا که در شرکت لایف اسپن و سینگیوان است، می گوید: کاردیا یکی از بهترین تیم های علوم بازرگانی و بین رشته ای را دارد که ما تا به امروز ملاقات کرده ایم. روش های مورد استفاده آن ها در زیست شناسی که به عنوان فناوری به کار گرفته می شود واقعا ما را تحت تاثیر قرار داده است. زیرساخت Tech+Bio آن ها، نتیجه کار پیشگامانه بسیار پیچیده، اما پیروز است که ترکیبی از زیست شناسی مولکولی و الکترونیک نیمه هادی نانومواد است که کاربرد های زیادی در فضا های بین زیست شناسی و دنیای دیجیتال باز می کند. ما بر این باور هستیم که این آغاز یک تغییر الگو در بسیاری از حوزه های علوم زیستی و زیست فناوری است که به دلیل جریان های چندگانه ای که DNA و RNA و پروتئین ها از زیست شناسی به کامپیوتر ایجاد کردند، پارادایم جدیدی را شاهد خواهیم بود.

این شرکت از آخرین جمع آوری حمایت مالی که در ماه مارس 2019 انجام داد، به نقطه عطف مهمی دست یافته است. این شرکت به تازگی دستاورد قابل توجهی در بخش تراشه کریسپر به دست آورده است که در آن از ترانزیستور گرافنی استفاده شده است. این تراشه توانایی قدرتمندی در جستجوی توالی ژنتیکی ایجاد کرده است. در این فناوری نیاز به PCR و تکثیر DNA نیست و کاربر می تواند جستجو را به صورت زنده با استفاده از کریسپر انجام دهد.

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 13 آبان 1399 بروزرسانی: 13 آبان 1399 گردآورنده: footballgahan15.ir شناسه مطلب: 1167

به "سرمایه گذاری برای تجاری سازی فناوری نانوتراشه زیستی انجام شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سرمایه گذاری برای تجاری سازی فناوری نانوتراشه زیستی انجام شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید