مزه؛ در بزرگترین رستوران گیاهی دنیا در دوبی چه می گذرد؟
به گزارش مجله فوتبال دوستان، میل به گیاهخواری در ساله های اخیر بسیار رشد کرده و تعداد گیاهخواران بریتانیا در فاصلهٔ سالهای 2014 تا 2018 چهار برابر شده است، حتی فست فودهای معروف هم غذاهای گیاهی به منوی خود اضافه کرده اند.
این برنامهٔ مزه نگاهی دارد به بزرگترین رستوران گیاهی جهان که به تازگی در دوبی گشایش یافته است و به ویژه به جایگزین هایی که این رستوران برای مرغ و گوشت ارائه می دهد می پردازد.
اسکای سامرز، بنیانگذار رستوران وگانیتی، کار خود امتداد جنبشی می داند که می گوید استفاده از غذاهای گیاهی به معنای از دست دادن خوراکهای محبوب نیست. اینجا بیش از 200 نوع غذا دارد.
به تلگرام خبرنگاران فارسی بپیوندید
اسکای می گوید که غذای محبوب خود ملوخیه است و طرز پخت آن را نشان می دهد. رستوران او جایگزین گیاهی ویژه ای برای جوجه کباب ارائه کرده که با قارچ و پروتئین نخود درست می شود.
او غذایی هم دارد که در آن به جای گوشت از پروتئین گیاهی استفاده کرده است. تی.وی.پی نوعی پروتئین بافت دار گیاهی است که خیلی شبیه گوشت چرخ کرده است اما در واقع بسیار سالم است.
اسکای دربارهٔ ایدهٔ رستوران گیاهی اش که وگانیتی نام دارد می گوید: همیشه فکر می کردم سالمم و غذای سالم می خورم. مرغ سوخاری و سبزیجات آب پز می خوردم و ورزش می کردم و فکر می کردم کارم درست است، بعد مریض و مریض تر شدم تا اینکه خودم را ظرف سه چهار ماه با گیاهخواری درمان کردم.
کیفیت بیف برگر اسکای آنقدر خوب است که مشتری ها اگر ندانند که گوشت و پنیر آن هم گیاهی است متوجه این نکته نمی شوند.
دستور تهیه لحمجون گیاهی
مواد لازم: گوجهٔ خرد شده 4 عدد، پیاز خلال شده 2 عدد، سیر خلال شده 8 عدد، جعفری خرد شده به اندازه کافی، فلفل دلمه ٔ قرمز 1 عدد، فلفل سبز 1 عدد، گوشت گیاهی 250 گرم (پروتئین گیاهی بافت دار نظیر سویا)
سبزیجات را با 3 تا 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون به مدت 10 دقیقه می پزیم بعد به غذا ادویه می زنیم و آن را خوب مخلوط می کنیم.
ادویه لازم : پاریکا 4 قاشق بزرگ، ادویه مخلوط 4 قاشق، پودر سیر 2 قاشق، سس ووستر گیاهی یک قاشق، رب گوجه فرنگی 4 قاشق، آب سوپ سبزیجات 1 فنجان
مخلوط را می گذاریم تا 1 ساعت جا بیفتد و هر 15 دقیقه یکبار آب آن را می گیریم تا کاملا خشک شود و نصف لیمو را روی آن می چکانیم.
خمیر
مواد لازم: پنج فنجان آرد دو فنجان آب و کمی نمک
آرد را در یک کاسه الک می کنیم و نمک را روی آن می ریزیم. آب را کم کم اضافه می کنیم و هم می زنیم و خمیر حاصل را 30 دقیقه در جایی خنک می گذاریم. بعد خمیر را روی سطحی صاف پهن می کنیم و بعد از پنج دقیقه آن را به اندازهٔ یک بشقاب کوچک می بُریم و آن را لوله کرده روی کاغذ ضد چربی می گذاریم. بعد مخلوط آماده شده را روی قطعه های خمیر می گذاریم و آن را در فر می گذاریم تا 30 دقیقه با دمای 180 درجه بپزد.
منبع: یورونیوز