بومی سازی عصاره مخمر مورد نیاز صنایع غذایی و دارویی

به گزارش مجله فوتبال دوستان، به گزارش خبرنگاران به نقل از معاونت علمی و فناوری، حمید فتحی نجفی مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان با بیان اینکه مخمر هیدرولیز شده محصول تولیدی این شرکت محسوب می شود، گفت: عصاره مخمر بر پایه خمیرمایه است و طیف کاربردی زیادی دارد که در ایران به عنوان یک چاشنی محرک و سرشار از مواد مغذی و گروه ویتامین های ب، غیر از ب 12 و مواد معدنی به صورت کامل در صنایع غذایی مورد استفاده قرار می گیرد، همچنین این عصاره به صورت قرص نیز ساخته می شود.

بومی سازی عصاره مخمر مورد نیاز صنایع غذایی و دارویی

وی افزود: مخمر هیدرولیز شده به عنوان یک منبع مغذی از مخمر ساکارومایسس تهیه می شود. این ماده سرشار از ویتامین، پروتئین و مواد ضروری برای رشد و نمو است. عصاره مخمر به عنوان یک مکمل غذائی مفید و طبیعی شناخته شده است.

به گفته فتحی نجفی، در عصاره مخمر حدود 14 نوع مواد معدنی به ویژه کروم، فسفر و سلنیوم یافت می شود. روی، آهن، مس، منیزیوم، منگنز و پتاسیم از دیگر مواد معدنی موجود در این ماده مهم هستند. همچنین مخمر حاوی فیبر است و یکی از مواد ارزشمند مخمر بتا گلوکان که یک آنتی اکسیدان قوی بوده و در تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مؤثر است.

مدیر شرکت دانش بنیان افزود: این ماده در حال حاضر برای سه نوع مصرف از قبیل صنایع غذائی برای استفاده در تهیه ماکارونی، سوپ های آماده، غنی سازی آرد و نان و موارد مشابه، مکمل دام و طیور که مواد موجود در عصاره مخمر و بدنه مخمر در تقویت و افزایش اشتهای حیوان و تأمین موارد مورد نیاز حیوان نقش بسزایی دارد و مصارف آزمایشگاهی و دارویی به منظور تهیه محیط های کشت باکتریایی، تولید واکسن و فرآورده های باکتریایی، تولید قرص های تقویتی و اشتهاآور، مصارف آرایشی و موارد مشابه تولید می شود.

قرص مخمر هیدرولیز شده؛ مولتی ویتامین

وی افزود: این مخمر به صورت قرص نیز درست شده است، به دلیل حضور طیف وسیعی از مواد مغذی و معدنی و مواد ضروری بدن، عصاره مخمر در تقویت کلی بدن، ایجاد اشتها، کاهش مرگ سلولی به دلیل پیری سلول ها، تنظیم جذب مواد مورد نیاز سلول ها، کاهش تری گلیسیرید خون، کاهش سطح کلسترول بد و افزایش سطح کلسترول خوب، کمک به ترمیم بافت های آسیب دیده، تقویت سیستم ایمنی و عصبی، حفظ و بهبود سلامتی پوست و موارد مشابه تأثیر دارد.

فتحی نجفی ادامه داد: این قرص طبیعی و بدون عوارض و افزودنی تولید شده و به عنوان یک مولتی ویتامین و محرک رشد محسوب می شود و می تواند جایگزین خوبی برای قرصی آهنی باشد که زنان مصرف می کنند.

وی گفت: خلوص نمونه خارجی عصاره مخمر حدود 20 درصد است درحالی که نمونه داخلی خلوصی در حدود 70 درصد دارد و از لحاظ کیفیت در سطح خوبی واقع شده است و قیمت نمونه داخلی نیز پایین تر است. این محصول توانسته صرفه جویی ارزی خوبی به همراه داشته باشد.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 19 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 19 اردیبهشت 1401 گردآورنده: footballgahan15.ir شناسه مطلب: 1977

به "بومی سازی عصاره مخمر مورد نیاز صنایع غذایی و دارویی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بومی سازی عصاره مخمر مورد نیاز صنایع غذایی و دارویی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید