حقایق تغذیه ای روغن ذرت
به گزارش مجله فوتبال دوستان، به وسیله این مقاله چندین حقیقت مفید از روغن ذرت مغذی بیاموزید. به خواندن ادامه داده تا با مزایا و معایب مرتبط با مصرف آن آشنا شوید.
مترجم: رزیتا ملکی زاده
منبع:راسخون
به وسیله این مقاله چندین حقیقت مفید از روغن ذرت مغذی بیاموزید. به خواندن ادامه داده تا با مزایا و معایب مرتبط با مصرف آن آشنا شوید.
با آنکه روغن ذرت را نمی توان یکی از روغن های ضروری و اصلی نامید، اما سهم خود را در مصارف مختلف دارد. چنانچه علاقه داشته بدانید که چگونه روغن ذرت می تواند مفید باشد، در این صورت پاراگرافهای ذیل را مطالعه نمایید. نخست آنکه ضروری است دریابیم که روغن ذرت چه می باشد و چگونه فراوری می گردد. خوب بایستی گفت که روغن ذرت همانطور که از نام آن پیداست از ذرت تهیه شده و یا بهتر بگوییم بدست می آید. فرایند استخراج روغن را فشرده سازی یا پرسینگ گویند که بعد از آن روغن تحت فرآوری یا پردازش قرار گرفته تا بتواند به صورت تجاری مورد استفاده قرار گیرد. روغن ذرت نه تنها به اسم یک روغن گیاهی برای پخت و پز مورد استفاده قرار می گیرد، بلکه اهداف مختلف دیگری هم دارد که عمده آنها در منسوجات، فراوری رنگ، و صنایع داروسازی می باشد.
اطلاعات تغذیه ای روغن ذرت
قبل از پرداختن به اطلاعات و فوائد روغن ذرت، اجازه دهید به ارزش غذایی واقعی مرتبط با مصرف آن نگاهی بیاندازیم. چنانچه جدول را به خوبی آنالیز نمایید، متوجه خواهید شد که روغن ذرت حاوی هیچ گونه کربوهیدرات و پروتئینی نبوده و در اصل از اسیدهای چرب اشباع نشده تشکیل شده است و در نتیجه تمام کالریهای موجود در آن تنها از چربی است. بعلاوه عاری از مواد معدنی مانند آهن و کلسیم می باشد. با این حال منبع خوبی از ویتامین E است. به طور مفصل در این باره صحبت خواهیم کرد، اما ابتدا به منظور درک بهتر نگاهی به این جدول بیاندازید. ارزش غذایی روغن ذرت به توضیح ذیل می باشد:مقدار هر وعده = 218 گرم (1فنجان)
مواد مغذی | ارزش غذایی روغن ذرت |
چربی کل | 218 گرم |
چربی اشباع شده | 28 گرم |
چربی ترانس | 1 گرم |
چربی اشباع نشده پلی (با چند پیوند دوگانه) | 2ر119 گرم |
چربی اشباع نشده مونو (با یک پیوند دوگانه) | 1ر60 گرم |
کالریهای بدست آمده از چربی | 1927 |
ویتامین E | 10% |
مجموع کالریهای موجود در روغن ذرت | 1927 |
فوائد تغذیه ای
همانطور که پیش از این اسم شد، چربی روغن ذرت عمدتاً به این دلیل بالا است که از زنجیره های اسید چرب تشکیل شده است. اکنون اگر نگاهی به جدول بیاندازید، خواهید دید که مقدار چربی های اشباع نشده پلی و اشباع نشده مونو در مقایسه با دیگر چربی ها بسیار بالا می باشد. چربی های از این نوع در اصل برای بدن انسان بسیار مفید می باشند (چربی های خوب یا مفید) اساساً به این دلیل که به جلوگیری از مسائل مرتبط با قلب بوسیله تحت کنترل نگاه داشتن سطوح کلسترول و البته در شرایط بهینه یاری می نمایند. این امر به طور اتوماتیک خطر بروز بیماریهای قلبی عروقی، حملات قلبی و سکته مغزی را هم کاهش می دهد.با این حال، از سوی دیگر چربی های اشباع شده و ترانس متعلق به طبقه چربی های بد بوده که در جهت منفی عمل می نمایند، به این دلیل که خطر بروز بیماریهای قلبی، تسلب شرایین، و مسائل مرتبط با آن را افزایش می دهند. در بسیاری اوقات، دلیل احتمالی سرطان سینه هم به تعداد می فرایند. اگر مقادیر موجود در جدول را آنالیز کنید، درخواهید یافت که مقادیر چربیهای ترانس و اشباع شده بسیار پایین می باشند، که یکی از فوائد مهم استفاده از روغن ذرت است.
جنبه مفید دیگر آن وجود ویتامین E در این روغن است. این یک حقیقت شناخته شده است که ویتامین E به منظور تقویت سیستم ایمنی فرد بسیار عالی بوده و بعلاوه با جلوگیری از آسیب وارده به وسیله رادیکالهای آزاد به اسم آنتی اکسیدان عمل می نماید.
به دلیل خواص تغذیه ای آن، قطعاً توصیه می گردد که این روغن را در پخت و پز روزانه خود بگنجانید. تحقیقات صورت گرفته نشان می دهند که روغن ذرت در بیشتر منطقه ها جهت سرخ کردن چیپس سیب زمینی در مقایسه با سایر مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. غیر از استفاده از این روغن به اسم چاشنی سالاد راه سالم تر دیگری جهت گنجاندن آن در رژیم غذایی خود وجود ندارد. گفته می گردد که به دلیل محتوای چربی بالای آن، بیش از حد نبایستی از این روغن مصرف کنید.
اطلاعات اشاره شده خواص تغذیه ای روغن ذرت را اسم می کرد. روغن ذرت قطعاً انتخاب خوبی است اما مصرف ذرت تجربه متفاوت دیگری است. سالم بخورید!
منبع: راسخون