شانه ساز: سختگیری در برخورد با متخلفان حوزه غذا لازم است
به گزارش مجله فوتبال دوستان، رئیس سازمان غذا و دارو، با اشاره به اهمیت سلامت مواد غذایی، اهمیت آموزش و افزایش دانش مدیریتی مدیران متولی حوزه غذا را ضروری دانست.

به گزارش گروه اجتماعی خبرنگاران، محمدرضا شانه ساز رئیس سازمان غذا و دارو، در جلسه شورای عالی راهبردی برنامه جامع سلامت غذای کشور در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گفت: ضروری است ضمن اصلاح نگرش مدیریتی در حوزه غذا و دارو، با نظارت کافی، قوانین بازدارنده ای برای کاهش مسائل در حوزه غذا از سوی متخلفان اجرا گردد چرا که مسئولیت فراوری و عرضه محصولات غذایی با فراوری نمایندگان است و قانونگذاران باید با متخلفان برخورد سخت گیرانه و قاطع داشته باشند.
وی با بیان اینکه موضوع غذا و امنیت آن موضوعی بین بخشی است، اعمال مدیریتی عالمانه بر اساس شواهد را راهکاری موثر برای ارتقا کیفیت مواد غذایی در کشور عنوان نمود و اضافه کرد: با این مهم سلامت مواد غذایی که مردم مصرف می نمایند به شکل قابل توجهی تأمین می گردد.
منبع: خبرگزاری دانشجو