طرز تهیه مرغ پرتقالی با رب گوجه آسان و فوق العاده خوشمزه
به گزارش مجله فوتبال دوستان، دستور پختی که قرار است در ادامه آنالیز کنیم شاید نوع غیر رایج از تهیه و پخت مرغ طعم دار به نظر برسد چون احتمالا خیلی ها فکر می نمایند گوجه یک سبزی یا صیفی است و پرتقال یک میوه که احتمالا ترکیب این دو با مرغ مجذوب کننده نباشد اما واقعیت این است که در این شیوه پخت باید مرغ، گوجه فرنگی و پرتقال با هم ترکیب شوند تا یک طعم متفاوت درست نمایند. پس همراه ما شوید تا طرز تهیه مرغ پرتقالی با رب گوجه را با جزییات اما به روشی آسان آنالیز کنیم.
مواد لازم برای تهیه مرغ پرتقالی با رب گوجه
- ران یا سینه مرغ 4-5 عدد
- آب پرتقال 1/5 لیوان
- رب گوجه 1/5 قاشق غذاخوری
- زعفران 1 فنجان
- پیاز 1 عدد
- آب 2 لیوان
- نمک و فلفل به میزان لازم
- کره به میزان لازم
طرز تهیه مرغ پرتقالی با رب گوجه
1. تفت دادن پیاز
اولین مرحله از طرز تهیه مرغ پرتقالی با رب گوجه این است که پیاز را نگینی خرد کنید و در میزانی روغن تفت دهید تا طلایی گردد.
2. تفت دادن مرغ در کره
مرغ را در کره تفت دهید. فقط حواستان باشد که حرارت گاز باید کم باشد در غیر این صورت کره زود می سوزد، پس مرغ را با حرارت میانه در کره تفت دهید تا طلایی گردد.
3. اضافه کردن مرغ به پیاز و پخت اولیه آن
حالا در این مرحله مرغ و پیاز سرخ شده را به همراه نمک و فلفل با رب با هم مخلوط کنید و تفت دهید بعد آب را اضافه کنید و بگذارید مرغ نیم پز گردد.
4. اضافه کردن آب پرتقال به مرغ
در این مرحله از طرز تهیه مرغ پرتقالی با رب گوجه، آب پرتقال و زعفران پودر شده را اضافه کنید و اجازه دهید مرغ بپزد. بهتر است حتما از آب پرتقال تازه بهره ببرید. فقط حواستان باشد هسته پرتقال را بگیرید تا خورش شما تلخ نگردد.
نکات تکمیلی برای تهیه و پخت مرغ
مرغ را می توان به روش های مختلف مزه دار کرد و پخت که یکی از روش ها استفاده از آب پرتقال است. همان طور که دیدید تهیه مرغ با آب پرتقال و رب گوجه کار ساده ای است اما خوب است نکات زیر را هم هنگام تهیه این غذا در نظر بگیرید تا حاصل یک خورش مرغ حرفه ای باشد.
تهیه مرغ پرتقالی بدون رب گوجه
اگر دوست دارید از پرتقال و مزه آن بیشتر بهره ببرید، خوب است مرغ پرتقالی بدون رب گوجه را برای استفاده به عنوان زرشک پلو هم امتحان کنید. در روش تهیه مرغ به این شکل دیگر نیازی به استفاده از رب نیست.
دلیل تلخ شدن مرغ پرتقالی
تلخ شدن مرغ پرتقالی به عوامل مختلفی بسته دارد. اگر آب پرتقال استفاده می کنید حتما هسته ها را بگیرید والا غذا تلخ خواهد شد. ضمن این که گاهی بعضی از پرتقال ها تلخ هستند. از طرف دیگر تا حد امکان از مرغ پرتقال تازه بهره ببرید و اگر دوست داشتید پوست لیمو یا پرتقال هم در خورش به کار ببرید فقط قسمت رنگی را بریزید چون قسمت سفید تلخ است.
استفاده از آب لیمو ترش و آلو برای مرغ پرتقالی
اگر دوست دارید مرغ پرتقالی شما کمی ترش یا ملس باشد می توانید از ترکیب آب لیمو ترش و آلو خورشتی در این غذا بهره ببرید.
منبع: کتاب کاله