طرز تهیه کروک مسیو فرانسوی

به گزارش مجله فوتبال دوستان، کروک مُسیو یه جور ساندویچ پنیر و ژامبونه که در فر پخته میشه یا اینکه سرخ میشه.

طرز تهیه کروک مسیو فرانسوی

به گزارش مجله فوتبال دوستان به نقل از سر آشپز باشی

مواد لازم:

نان تست 12 عدد

کالباس خشک یا ژامبون گوشت 12 برگ

پنیر گرویر یا گودا یا چدار (پنیر اصلی این ساندویچ گرویر است) 12 ورق + مقداری رنده شده

سس خردل به مقدار لازم

پنیر پارمزان رنده شده دو قاشق غذاخوری پر

کره 2 قاشق غذاخوری + مقداری برای چرب کردن

شیر 3/4 لیوان

آرد 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

اول بشامل رو درست کنید.

کره رو ذوب کنید و آرد رو توش کمی تفت بدید تا بوی خامیش بره.

شیر رو بهش اضافه کنید و سریع و مداوم هم بزنید تا آرد گلوله نشه.

اجازه بدید شیر بجوشه و سس غلیظ بشه.

وقتی سس به غلظت مناسب رسید نمک و فلفل بهش اضافه کنید و هم بزنید.

پنیر پارمزان رنده شده رو هم اضافه کنید و مخلوط کنید.

بشامل همینطور که سرد میشه غلیظ تر و سفت تر میشه.

یک طرف نان تستها رو کره نرم شده بمالید. من از نان تست سبوس کامل استفاده کردم

نانها رو از طرف کره ای روی تابه گریل داغ شده روی حرارت قرار بدید. لازم نیست روغن بهره ببرید. فقط تابه رو داغ کنید و نونها رو توش بذارید تا تست بشن.

نانهای تست شده رو کنار بگذارید

کمی از سس خردل روی سمت تست نشده نانها بمالید.

یک ورقه کالباس یا ژامبون روی نان خردل مالیده بذارید. اگه ژامبونتون بزرگتر از نونه، میتونید دو لایه ش کنید یا خردش کنید و بذارید.

یک ورقه پنیر روی ژامبونها بذارید

یک نان دیگه رو هم خردل بمالید و از سمت خردل زده روی ورقه پنیر بذارید، طوریکه سمت تست شده نان رو قرار بگیره.

روی ساندویچ های آماده شده بشامل بریزید و با قاشق پهن کنید.

روی بشامل پنیر رنده شده بریزید.

ساندویچ ها رو در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 الی 15 دقیقه قرار بدید تا پنیرها آب و کمی طلایی بشن.

ساندویچ ها رو از فر در بیارید و گرم نوش جان کنید.

میتونید در صورت تمایل ساندویچ ها رو نصف کنید تا لقمه ای تر بشن یا حتی از قطر دو قسمت کنید تا اسنک های مثلثی داشته باشید.

ساندویچ فوق العاده خوشمزه و راحتیه. نونها به دلیل اینکه تست شدن کرانچی هستن و ترکیبشون در کنار پنیر و سس طعم فوق العاده ای میده.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 18 دی 1399 بروزرسانی: 18 دی 1399 گردآورنده: footballgahan15.ir شناسه مطلب: 1307

به "طرز تهیه کروک مسیو فرانسوی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کروک مسیو فرانسوی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید