فوت و فن های پخت کوفته تبریزی، طعم آشنایی در فصل سرد

به گزارش مجله فوتبال دوستان، کوفته تبریزی از آن غذاهای سختی است که هرکسی که از خطه آذربایجان باشد یا به این غذا علاقه داشته باشد، ادعای زیادی برای پخت لذیذ و عالی آن دارد. غذای معروفی که به دلیل طعم خاصی که دارد در همه جای ایران طبخ می گردد و هواداران مخصوص خودش را دارد. با این حال اکثرا برای پخت این غذا از وا رفتن آن گله می نمایند و نمی توانند آن طور که باید، این غذا را درست نمایند. خبرنگاران زندگی اما فوت و فن های پخت این غذای سخت و لذیذ را آموزش می دهد تا شما هم به جمع کسانی که ادعای پخت کوفته تبریزی را در بهترین حالت دارند، بپیوندید.

فوت و فن های پخت کوفته تبریزی، طعم آشنایی در فصل سرد

مواد لازم:

  • گوشت چرخ نموده: 250 گرم
  • لپه: 1 پیمانه
  • برنج: 1/3 پیمانه
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • پیاز: 2 عدد
  • پیازچه خرد شده یا تره خردشده: 1 پیمانه
  • مرزه تازه خرد شده: 1/3 پیمانه
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه: 2 قاشق غذا خوری
  • پودر جوز هندی: 1/2 قاشق چایخوری
  • پودر فلفل سیاه: 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک: به میزان لازم

طرز تهیه و دستور پخت:

1. برای تهیه کوفته تبریزی اول باید لپه را جداگانه در آب بپزید تا کاملا پخته گردد. سپس برنج را در ظرفی مناسب با نیم پیمانه آب و مقداری نمک و زرد چوبه روی حرارت بالا قرار می دهیم تا بجوشد و آب آن کاملا کشیده گردد. پس از آنکه آب برنج کشیده شد آن را کنار بگذارید تا سرد گردد.

2. بعد از این مرحله لپه پخته شده را به همراه یک عدد پیاز و گوشت چرخ نموده داخل همزن بریزید تا کاملا باهم میکس شوند و بعد از میکس کامل مواد را به ظرف عظیمتری منتقل می کنیم و به آن پیازچه یا تره خرد شده به همراه مرزه خرد شده، تخم مرغ ها، برنج نیمه پز، نمک، فلفل، زردچوبه و جوز هندی رنده شده اضافه می کنیم و با دست خوب ورز می دهیم. مواد را آن قدر ورز دهید تا زمانی که حالت چسبندگی پیدا کند و به دست بچسبد.

3. برای تهیه سس کوفته در یک قابلمه، پیازها را با کمی روغن تفت دهید تا پیازها نیمه طلایی گردد. در هنگام تفت پیاز به آن کمی زرد چوبه بزنید تا خوشرنگ تر و خوش طعم تر گردد.

4. بعد از آن رب گوجه فرنگی را به پیازها اضافه کنید و کاملا تفت دهید. بعد از آن یک پیمانه آب هم درداخل ظرف بریزید و در ظرف را بگذارید تا روی حرارت بالا به جوش بیاید و بعد از به جوش آمدن حرارت زیر ظرف را کم کنید.

5. هنگام درست کردن کوفته ها، مواد آن را یکبار دیگر ورز دهید و به اندازه یک پرتقال از مواد بردارید و به صورت یک گلوله عظیم داخل سس ها بگذارید. باید دستتان را با آب تر کنید تا کوفته ها به دستتان نچسبد.

6. سپس در ظرف را ببندید و حرارت را بالا ببرید تا کوفته ها در آب سس بجوشند. بعد از جوش آمدن کوفته ها شعله را کم کنید و اجازه دهید 40 دقیقه کوفته ها با حرارت کم بپزند.

7. کوفته آماده است؛ فقط دقت کنید بعد از پخت کوفته ها آنها را در آب سس نگه ندارید چون ممکن است وا برود و خراب گردد.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 9 دی 1399 بروزرسانی: 9 دی 1399 گردآورنده: footballgahan15.ir شناسه مطلب: 1287

به "فوت و فن های پخت کوفته تبریزی، طعم آشنایی در فصل سرد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فوت و فن های پخت کوفته تبریزی، طعم آشنایی در فصل سرد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید