ماده غذایی که سطح قند خون را کنترل می نماید
به گزارش مجله فوتبال دوستان، ماده غذایی وجود دارد که می تواند سطح قند خون را کنترل کند.
پایگاه خبری ایندین اکسپرس (Indian Express) در گزارشی در مورد خاصیت افزودن شنبلیله به رژیم غذایی افراد به منظور کنترل سطخ قند خون آن ها نوشت: دانه های شنبلیله معمولا در آشپزخانه های هندی برای افزودن طعمی منحصر به فرد به غذا مورد استفاده قرار می گیرد؛ اما این دانه های ریز دارای فوایدی برای سلامتی نیز هستند؛ به طوری که چندین پژوهش اشاره نموده اند که شنبلیله به علت توانایی اش در کاهش قند خون، می تواند به کنترل دیابت نوع دو یاری کند. بر اساس یک پژوهشی که در سال 2015 در مجله بین المللی ویتامین و تحقیقات تغذیه منتشر شد، مشخص گشت 10 گرم روزانه دانه شنبلیله خیسانده شده در آب گرم می تواند به کنترل دیابت نوع دو یاری کند.
این پایگاه در ادامه گزارش خود نوشت: گریما از متخصصان در حوزه رژیم غذایی به تازگی سه راه ساده ای را که افراد می توانند به وسیله آن دانه های شنبلیله را به منظور کنترل قند خونشان مصرف نمایند، منتشر نموده است.
این متخصص با انتشار ویدئویی در حساب کاربری خود در اینستاگرام گفت: یک قاشق پر از این دانه های شنبلیله را بردارید و آن ها را در طول شب در آب بخیسانید. صبح فردا، این آب را جوشانده و بخورید. بعلاوه اگر امکان دارد دانه های شنبلیله را هم قورت دهید.
او بعلاوه گفت: مصرف این دانه ها بدین شکل برای افراد دیابتی و نیز آن هایی که به انسولین مقاومت دارند، مفید است.
این متخصص رژیم غذایی بعلاوه گفت: دومین راه، جوانه زدن این بذرهاست. شما می توانید دانه های جوانه زده شنبلیله را به سالاد و یا ساندویچ خود اضافه کنید.
بعلاوه می توان از دانه های شنبلیله به شکل پودر استفاده کرد. طبق گفته این متخصص رژیم غذایی، میزان مساوی از دانه های شنبلیله، دانه های جامون و نیز دانه های کدو تلخ را بردارید؛ آن ها را خشک نموده و پس از مخلوط کردن آن ها را پودر کنید. سپس روزی یک قاشق از این پودر را هر روز صبح با شکم خالی به شکل ناشتا مصرف کنید.
منبع: Indian Express
خبرنگاران علمی پزشکی کلینیک
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان