چند اصل یاری کننده در وعده افطار برای روزه داران
به گزارش مجله فوتبال دوستان، یک متخصص تغذیه درباره باید ها و نباید های مصرف مواد غذایی در وعده افطار برای روزه داران شرح داد.
نرگس جوزدانی گفت: تمام روزه داران باید وعده افطار را با نوشیدن آب ولرم یا چای خیلی کمرنگ گرم آغاز نمایند.
مصرف یک تا دو خرما گزینه مناسبی جهت آغاز وعده افطاری است.
او گفت: مصرف نان و پنیر و سبزی، یک کاسه فرنی و سوپ می تواند برای وعده افطار مناسب باشد.
افراد باید یک ساعت بین مصرف افطار ساده و سبک تا وعده شام فاصله بیندازند و به هیچ عنوان از سرخ کردنی ها استفاده ننمایند.
او اضافه نمود: خوراک مرغ همراه با سبزیجات مانند کدو، کرفس، گوجه فرنگی و قارچ در وعده های شام با نان یا برنج برای روزه داران توصیه می گردد.
مصرف ماست نباید برای روزه داران فراموش گردد؛ سرانجام شب باید یک لیوان شیر هم بنوشند.
جوزدانی گفت: یک عدد میوه و دو عدد خرما پس از وعده افطار مناسب است. برای وعده سحر هم مصرف دو عدد خرما توصیه می گردد تا بتواند کمبود بدن روزه داران را تامین کند.
خبرنگاران علمی پزشکی کلینیک
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان