کاهش گرمای جهانی با اصلاح روش های فراوری غذا

به گزارش مجله فوتبال دوستان، پژوهشگران دانشگاه آکسفورد در آنالیز جدید خود دریافتند که اصلاح روش فراوری مواد غذایی می تواند روش خوبی برای کاهش گرمای جهانی و تغییرات اقلیمی باشد.

کاهش گرمای جهانی با اصلاح روش های فراوری غذا

به گزارش مجله فوتبال دوستان و به نقل از مجله ساینس، پژوهش جدیدی نشان می دهد که نیروی باد و انرژی زمین گرمایی، برای خنک نگه داشتن زمین کافی نیستند. حتی اگر انتقال انرژی کاملا با روش های سازگار با محیط زیست صورت بگیرد، انتشار گازهای گلخانه ای از سامانه غذایی دنیا را در معرض گرما قرار خواهد داد.

پژوهشگران دانشگاه آکسفورد(University of Oxford) در این آنالیز جدید، به مطرح کردن این نکته پرداخته اند که برای پیشگیری از بروز تغییرات اقلیمی و گرمای شدید در دنیا، همه بخش های مربوط به فراوری مواد غذایی باید به سرعت و به صورت قابل توجه اصلاح شوند. علاوه بر جایگزین کردن سوخت های فسیلی با سوخت های سازگار با محیط زیست، سامانه غذایی نیز به تغییر و اصلاحات احتیاج دارد.

مایکل کلارک(Michael Clark) و همکارانش باور دارند که در صورت ادامه کارها به همین شیوه متداول، گازهای مضر به واسطه کشاورزی بین سال های 2020 تا 2100 انتشار خواهند یافت. دی اکسید کربن، در اثر فعالیت های بسیاری از جمله قطع کردن درختان جنگل های گرمسیری، استفاده از دستگاه های کشاورزی و استفاده از مواد شیمیایی در کشاورزی منتشر می گردد. استفاده از کودها می تواند به انتشار نیتروز اکسید منجر گردد و گاوها نیز متان منتشر می نمایند که یک گاز قوی گرم نماینده است.

پژوهشگران در این پروژه، به آنالیز جنگل های آمریکا پرداختند و فرضیه های استانداردی را در خصوص نحوه تاثیر رژیم های غذایی بر بهبود شرایط مالی جوامع به کار بردند. با افزایش درآمد، تمایل مردم به مصرف گوشت، لبنیات، تخم مرغ و فرآورده های حیوانی بیشتر می گردد. فراوری فرآورده های حیوانی، آثار منفی زیادی بر اقلیم و محیط زیست دارد.

پژوهشگران، پیشنهاد یک آزمایش را مطرح کردند که در آن، همه منابع انتشار گازهای گلخانه ای متوقف شوند. این آزمایش، مستلزم تغییر کامل وسایل نقلیه الکتریکی، ساختمان هایی که گرمای خود را از منابع زمین گرمایی می گیرند و مواردی از این دست است. کلارک گفت: چنین شرایطی واقعا ترسناک خواهد بود.

پژوهشگران و متخصصان حوزه سیاست غذایی در حال حاضر می دانند که فراوری غذا، نقش قابل توجهی در گرمای زمین دارد اما در پیش دریافت این راهبرد جدید پیشنهاد شده، بسیار سختگیرانه و پیچیده است.

کلارک گفت: نکته خوب اینجاست که کارهای زیادی وجود دارند که می توانیم برای رفع کردن این مشکل انجام دهیم اما باید از هر کار، کمی انجام گردد.

پژوهشگران در این پروژه، تاثیر پنج راهبرد مهم مربوط به کشاورزی را آنالیز کردند که از میان آنها می توان به تقویت سریع زمین ها برای کاهش جنگل زدایی و تغییر رژیم غذایی با مصرف کمتر محصولات حیوانی اشاره نمود.

هیچکدام از این راهبردها به تنهایی نمی توانند در کاهش انتشار گرما تاثیر کافی داشته باشند اما پیشرفت همه این راهبردها در کنار یکدیگر می تواند دستیابی به هدف نهایی را ممکن سازد.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 19 آذر 1399 بروزرسانی: 19 آذر 1399 گردآورنده: footballgahan15.ir شناسه مطلب: 1244

به "کاهش گرمای جهانی با اصلاح روش های فراوری غذا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کاهش گرمای جهانی با اصلاح روش های فراوری غذا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید