بزرگ ترین گلخانه خاورمیانه در ارس افتتاح می گردد

به گزارش مجله فوتبال دوستان، فرزاد ملازاده - ارس - خبرنگار:مدیرعامل منطقه آزاد ارس از افتتاح بزرگ ترین گلخانه خاورمیانه در منطقه آزاد ارس اطلاع داد.

بزرگ ترین گلخانه خاورمیانه در ارس افتتاح می گردد

محسن نریمان به شرایط مطلوب اقلیمی منطقه آزاد ارس اشاره نمود و گفت: این منطقه به دلیل وجود رود ارس و اراضی زایا، برای کشت های گلخانه ای منطقه ای بسیار مناسب است.

نریمان اضافه کرد: بزرگ ترین گلخانه خاورمیانه در منطقه آزاد ارس در حالی افتتاح خواهد شد که این گلخانه با توجه به ویژگی هایی مانند مدرن و استاندارد بودن، از جمله 10 گلخانه برتر دنیا است و این منطقه را به قطب کشت محصولات گلخانه ای تبدیل خواهد نمود. آن هم در حالی که نسبت به سال 97 افزایش 100درصدی محصولات را داشته ایم و با افتتاح این گلخانه باز هم افزایش فراوری را شاهد خواهیم بود. وی فاصله میان واردات و صادرات در منطقه آزاد ارس را 180 میلیون دلار ارزیابی کرد و با انتقاد از بعضی قوانین گفت: مناطق آزاد قوانین مخصوص خود را دارند و نباید قوانینی را متوجه این مناطق کرد که با روح سیاست های وضع شده در تضاد هستند و اگر مسائل قانونی عملیاتی گردد می تواند بسیاری از مسائل را رفع کند.

نریمان از سفر 10 میلیون نفر در سال گذشته به منطقه آزاد ارس اطلاع داد و گفت: سعی داریم خط آهن را از راستا جلفا، آستارا، اصلاندوز به باکو برسانیم. همچنین خط آهنی دیگر را در راستا جلفا، ماکو، چشمه سرا و ترکیه احداث کنیم. وی با اشاره به تعطیلی 40 درصدی واحدهای تجاری به دلیل نبود مواد اولیه، کالا و محصولات بیان نمود: واحدهایی هم که تعطیل نشده اند اغلب از مالکان هستند و در وضعیت مطلوبی قرار ندارند که نمایندگان مجلس قول رسیدگی به این موضوع را دادند. این مسئول به خبر خوش دبیر شورای عالی مناطق آزاد به اصناف و واحدهای تجاری منطقه آزاد اشاره نمود و گفت: قرار شد تا میزان مشخصی، اجازه واردات به این اصناف و واحدهای تجاری داده گردد.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 22 شهریور 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: footballgahan15.ir شناسه مطلب: 176

به "بزرگ ترین گلخانه خاورمیانه در ارس افتتاح می گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بزرگ ترین گلخانه خاورمیانه در ارس افتتاح می گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید