طرز تهیه شیرینی مربایی (شیرینی مخصوص نوروز)

به گزارش مجله فوتبال دوستان، شیرینی مربایی مخصوص عید بسیار ساده است؛ پخت شیرینی مربایی خانگی با یک روش طرز تهیه شیرینی مربایی به روش قنادی در خانه امکان پذیر است.

طرز تهیه شیرینی مربایی (شیرینی مخصوص نوروز)

خبرنگاران | سرویس آشپزی - شیرینی مربایی که به شیرینی مارمالادی، شیرینی آلمانی و یا شیرینی مشهدی مشهور است، یکی از انواع شیرینی خانگی مخصوص نوروز است. شیرینی مربایی ماندگاری بالا و طعم بسیار خوبی دارد و می توان آن را با تنوع بسیار زیادی تهیه کرد. اگر به دنبال طرز تهیه شیرینی مربایی به مجلسی یا یک شیرینی مربایی عالی هستید، در این مطلب با ما باشید.

طرز تهیه شیرینی مربایی مخصوص عید

مواد لازم
آرد600 گرم
کره یا روغن جامد300 گرم
شیر60 گرم
تخم مرغ 1 عدد
نمک1 پینچ
وانیل نصف ق چای خوری
پودر قند 100 گرم
مارمالادبه میزان لازم
عسل گرم60 گرم

روش پخت شیرینی مربایی خانگی

  1. برای تهیه شیرینی مربایی ابتدا روغن جامد یا کره و پودر قند را باهم مخلوط نموده و هم بزنید تا نرم و پوک گردد.
  2. به ترتیب عسل گرم، تخم مرغ، شیر و وانیل را اضافه نموده و مواد را مخلوط کنید.
  3. دقت کنید که نباید مواد را زیاد هم بزنید و فقط در حد مخلوط شدن و یکدست شدن باید هم بزنید.
  4. در این مرحله آرد را اضافه کنید و با قاشق به آرامی فقط در حدی که مواد یکدست و مخلوط شوند، هم بزنید.
  5. خمیر شیرینی مربایی در این مرحله کمی حالت چسبنده دارد بنابراین باید آن را حدود یکی، دو ساعت در یخچال استراحت دهید تا خنک گردد و بتوان آن را قالب زد.
  6. بعد از استراحت، خمیر را بین دو نایلون به ضخامت 2 میل باز نموده و قالب بزنید.
  7. برای قالب زدن می توانید به مقدار خیلی کم آرد زیر خمیر بپاشید و بعد قالب بزنید.
  8. حالا شیرینی ها را روی کاغذ روغنی، کف سینی فر چیده به مدت 15 تا 20 دقیقه با حرارت 150 درجه بپزید. (با توجه به متفاوت بودن حرارت فر ها، این زمان ممکن است تغییر کند. شیرینی ها باید کمی تغییر رنگ بدهند و بعد از این تغییر رنگ، آماده بیرون آمدن هستند.)
  9. وقتی شیرینی ها خنک شدند، بین آن ها ها مقداری مارمالاد دل خواه قرار داده و روی آن ها را با انواع مغزیجات، شکلات یا پودر قند تزیین کنید. برای چسبیدن مواد به رویه شیرینی، از عسل گرم بهره ببرید.

چند نکته مهم درباره طرز تهیه شیرینی مربایی مجلسی

  • نباید فراموش کنید که خمیر این شیرینی نباید ورز داده گردد و فقط در حد مخلوط شدن جمع گردد تا یک شیرینی مربایی نرم داشته باشید.
  • اگر این خمیر را ورز دهید، سریع به روغن میفتد و شیرینی بی کیفیت می گردد.
  • برای این شیرینی از روغن نیمه جامد هم توان استفاده کرد، فقط باید خمیر را کم کم از یخچال بیرون آورد تا گرم نگردد و قالب زدن آن راحت باشد.
  • اگر دمای فر بیش از حد داغ باشد شیرینی ها تغییر شکل داده و یا خیلی خشک می شوند.
  • این شیرینی ماندگاری خیلی خوبی دارد اما چون لای آن از مربا یا مارمالاد استفاده می گردد، ممکن است کمی از تازگی بیفتد. پیشنهاد می کنیم شیرینی ها را بعد از پخت در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید و برای مصرف هر روز به مقدار احتیاج از آن ها بردارید و مابین آن ها مربا بریزید تا مسئله ای برای کیفیت شیرینی ها پیش نیاید.
  • شیرینی مربایی درون یخچال تا یک هفته عالی و تازه باقی می ماند.

سخن آخر

در این مطلب دستور شیرینی مربایی عالی را برای شما آوردیم. امیدواریم از این آموزش استفاده لازم را ببرید و بتوانید این شیرینی خوشمزه را برای عید نوروز تهیه کنید و از طعم یک شیرینی خانگی خوشمزه لذت ببرید. همچنین پیشنهاد مطلب طرز تهیه شیرینی نعلی (شیرینی مخصوص عید نوروز) را نیز بخوانید و شیرینی عید را خودتان در خانه تهیه کنید.

منبع: setare.com
انتشار: 28 بهمن 1399 بروزرسانی: 28 بهمن 1399 گردآورنده: footballgahan15.ir شناسه مطلب: 1376

به "طرز تهیه شیرینی مربایی (شیرینی مخصوص نوروز)" امتیاز دهید

1 کاربر به "طرز تهیه شیرینی مربایی (شیرینی مخصوص نوروز)" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرینی مربایی (شیرینی مخصوص نوروز)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید