طرز تهیه شیر کاکائو خانگی؛ به سبک بازار!

به گزارش مجله فوتبال دوستان، شیر کاکائو یکی از نوشیدنی های پرطرفدار در دنیاست که هم به صورت سرد و هم به صورت گرم سرو میشود. شیر کاکائو معمولا از ترکیب شیر و کاکائو تهیه میشود اما درست کردن آن فوت و فنی دارد که کیفیت آن را مشابه شیرکاکائوی بازاری میکند. برخی از بچه ها ممکن است طعم شیر را دوست نداشته باشند اما به شیر کاکائو علاقه داشته باشند و مخلوط طعم شیر و کاکائو را بپسندند. شما به راحتی میتوانید شیر کاکائو را در منزل تهیه کنید و از نوشیدن آن لذت ببرید. در خبرنگاران بلاگ همراه ما باشید.

طرز تهیه شیر کاکائو خانگی؛ به سبک بازار!
مواد لازم شیر کاکائو:
شیر4 پیمانه
پودر کاکائو4 قاشق مربا خوری سر پر
شکر6 قاشق سوپ خوری
نشاسته ذرت1 قاشق غذا خوری

1- برای درست کردن شیر کاکائو اول شکر رو داخل ظرفی بریزید و پودر کاکائو رو بهش اضافه و مخلوط کنید و بعد نشاسته ذرت رو بهش اضافه و مخلوط کنید

مهم ترین نکته در طعم و رنگ شیر کاکائو استفاده از پودر کاکائوی مرغوب هست که باعث میشه شیر کاکائوی شما کیفیت خوبی داشته باشه

2- اندازه شکر گفته شده تقریبیه و اگه دوست داشتین شیرین تر باشه میتونید شکر بیشتری اضافه کنید یا اینکه اندازه شکر رو کمتر کنید

نشاسته ذرت باعث میشه شیر کاکائو کمی غلیظ بشه و آبکی نباشه و مشابه شیر کاکائوی بازار باشه

نشاسته ذرت رو نمیتونید با نشاسته گندم جایگزین کنید چون نشاسته گندم باعث سفت شدن شیر کاکائو بعد از خنک شدن میشه اما اگه به نشاسته ذرت دسترسی ندارین میتونید حذفش کنید اما شیر کاکائوی شما آبکی میشه و غلظت نداره

حالا شیر رو کم کم به مخلوط مواد خشک اضافه کنید و همزمان با اضافه کردن شیر مواد رو با همزن برقی بزنید تا کاملا مخلوط بشه و شیر رو به تدریج اضافه کنید تا تموم بشه (نباید شیر رو یکجا به مواد اضافه کنید).برای شیر کاکائو میتونید از شیر کم چرب یا پر چرب یا حتی شیر محلی بهره ببرید. بعد از تموم شدن شیر حدود یک دقیقه مواد رو با همزن برقی بزنید و بعد همزن رو کنار بذارید.

اگه همزن برقی ندارید از همزن دستی هم میتونید بهره ببرید اما باید مواد رو به خوبی مخلوط کنید. مواد مخلوط شده رو از صافی عبور بدین و داخل قابلمه مناسبی بریزین.

3- و ظرف رو روی حرارت کم قرار بدین و مدام با همزن دستی هم بزنید تا مواد به جوش بیاد و اجازه بدین یک دقیقه بجوشه و بعد حرارت رو خاموش کنید. در این مرحله بهتره مراقب باشید که شیر سر نره و مواد رو مدام هم بزنید. اجازه بدین شیر کاکائو خنک بشه بعد داخل ظرفی بریزین و در یخچال نگه داری کنید. شیر کاکائو بعد از یک شب موندن توی یخچال غلیظ و خوشمزه و آمادست و میتونید نوش جان کنید.

نکات طرز تهیه شیر کاکائو:

  • موقع آماده کردن شیر کاکائو میتونید میزان مواد اولیه رو نصف یا دو برابر کنید.
  • بسته به ذائقه میتونید کمی پودر قهوه هم به مواد خشک اضافه کنید که باعث خوش طعم شدن این نوشیدنی میشه اما روی طعم اصلی شیر کاکائو اثر میذاره.
  • اگه مایل به استفاده از شکر در شیر کاکائو نبودین میتونید از شیره انگور بهره ببرید تا سالم تر باشه.
منبع: اُکالا
انتشار: 4 دی 1400 بروزرسانی: 4 دی 1400 گردآورنده: footballgahan15.ir شناسه مطلب: 1842

به "طرز تهیه شیر کاکائو خانگی؛ به سبک بازار!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیر کاکائو خانگی؛ به سبک بازار!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید