چطور نان سیمیت درست کنیم؟

به گزارش مجله فوتبال دوستان، نان سیمیت یک نان حلقه ای با روکشی از کنجد برشته است که این روزها در بسیاری از کافه ها و شیرینی فروشی های تهران و دیگر شهرها پیدا می گردد. سیمیت در اصل یک نان ترکی است که قدمت آن در ترکیه به قرن 16 میلادی می رسد. نان سیمیت در بسیاری از کشورها تهیه می گردد و به نانی بسیار معروف و محبوب بین بیشتر مردم تبدیل شده است. در آمریکا آن را با نام بیگل ترکی می شناسند اما در کشورهای دیگر با همان نام نان سیمیت شناخته می گردد. نان سیمیت را می توان به تنهایی یا همراه با پنیر، سبزیجات، یا میوه سرو کرد. با ما در این قسمت از خبرنگاران مگ همراه باشید تا طرز تهیه نان سیمیت ترکیه را به همان سبکی که در خیابان های استانبول پیدا می گردد به شما آموزش دهیم.

چطور نان سیمیت درست کنیم؟

مواد لازم برای نان سیمیت

  • آرد نان: 2.5 پیمانه
  • آرد سفید: 2 قاشق غذاخوری
  • شیر گرم: 1 پیمانه
  • مایه خمیر فوری: 1 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: یک چهارم پیمانه
  • آب: 1 پیمانه
  • شکر: 2 قاشق غذاخوری
  • شیره انگور: 3 قاشق غذاخوری
  • نمک: 2 قاشق غذاخوری
  • کنجد: 1 پیمانه

طرز تهیه نان سیمیت

1.

برای آغاز شیر گرم را با روغن مایع، شکر و مایه خمیر فوری مخلوط کنید. سپس در ظرف را بگذارید و 10 دقیقه به آن موقع دهید تا مایه خمیر عمل بیاید.

2.

به عمل آمدن مایه خمیر را می توانید از گرم شدن نسبی آن متوجه شوید. بعد از این که مایه خمیر شما به عمل آمد، آرد و نمک را کم کم به آن اضافه و مخلوط کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبد. سپس خمیر را برای 10 دقیقه ورز دهید.

3.

بعد از ورز دادن خمیر، کف و دیواره های یک کاسه بزرگ را با استفاده از کمی روغن چرب کنید و خمیر را در آن قرار دهید. یک پارچه روی خمیر بکشید یا در ظرف را ببندید و اجازه دهید به مدت یک ساعت در جای گرم استراحت کند و مانند تصویر حجیم گردد.

4.

داخل تابه 2 قاشق آرد سفید را تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهد و بوی خامی آن گرفته گردد. سپس شعله را خاموش و شیره انگور و آب را به آن اضافه کنید. مخلوط را کمی هم بزنید و اجازه دهید خنک گردد.

5.

بعد از یک ساعت خمیر را از کاسه در بیاورید و کمی ورز دهید تا از پف آن کم گردد. بعد آن را به 6 چانه مساوی تقسیم کنید.

6.

مانند تصویر هر چانه خمیر را روی تخته یا میز کار خود با دست به شکل لوله ای باریک درآورید و سپس آن را خم کنید و در هم بپیچید. دو سر خمیر را به هم بچسبانید تا شکل یک حلقه را بسازید.

7.

حلقه خمیر را درون مخلوط شیره فرو ببرید تا کاملا به آن آغشته گردد.

8.

کنجدها را در یک بشقاب پهن بریزید. بعد از خارج کردن خمیر از شیره، آن را در ظرف کنجد بغلتانید تا کاملا با کنجد پوشیده گردد. کف سینی فر را با یک لایه کاغذ روغنی بپوشانید و سیمیت را روی آن قرار دهید. در صورتی که فر شما گازی است دمای آن را روی 180 درجه و در صورتی که فر برقی دارید، دمای آن را روی 160 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و 15 الی 20 دقیقه به آن موقع دهید.

دستور پخت و عکس: مریم ابراهیمی

چطور پنکیک آمریکایی درست کنیم؟

چطور نان پنیری درست کنیم؟

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 7 فروردین 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: footballgahan15.ir شناسه مطلب: 705

به "چطور نان سیمیت درست کنیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چطور نان سیمیت درست کنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید