دانستنی هایی راجع به آجیل
به گزارش مجله فوتبال دوستان، آجیل یک خوراکی بسیار محبوب است. آنها خوشمزه و راحت هستند و می توانند در انواع رژیم های غذایی از کتو تا وگان حضور داشته باشند. علیرغم بالا بودن چربی، بعضی مزایای سلامت و وزن قابل توجهی دارند. در اینجا با خواص آجیل بیشتر آشنا خواهید شد.

آجیل چیست؟
آجیل دسته ای از خشکبار محسوب می گردد و از دیرباز جزو فرهنگ ایرانی بوده است. به صورت کلی بخش عمده ای از آجیل را میوه های روغنی تشکیل می دهند که پوست سخت دارند و درواقع باید آن ها آجیل میوه محسوب کرد؛ گردو، بادام، پسته، بادام هندی، بادام زمینی، فندق و غیره از این دست هستند.3با خوردن آجیل طول عمر خود را افزایش دهید!
یک مطالعه می گوید که خوردن یک مشت آجیل در روز، خطر مرگ ومیر به هر علت را تا 20 درصد کاهش می دهد.با افزایش تعداد افرادی که به آجیل آلرژی دارند، آجیل ها در سال های اخیر مورد بی توجهی عمومی قرار گرفته اند. با این حال یک مطالعه نو نشان می دهد که مصرف آجیل نه تنها برای سلامت شما مفید است بلکه می تواند خطر مرگ زودرس را نیز کاهش دهد.
خوردن آجیل برای شما مفید است!
این تحقیق اخیر درواقع یکی از بزرگترین تحقیقاتی است که در این زمینه صورت گرفته است. تیمی از موسسه سرطان دانا فاربر، دانشکده بهداشت عمومی هاروارد و بیمارستان زنان و بیرگام، داده هایی از مطالعه سلامت پرستاران و مطالعه پیگیری کارشناسان سلامت جمع آوری کردند که حدود 30 سال را پوشش می داد.این تیم، آماری ثبت کردند مبنی بر اینکه افرادی که به طور روزانه یک مشت از هر نوع آجیل مصرف می نمایند، 20 درصد کمتر محتمل است که هر علتی فوت نمایند - در مقایسه با همتایانی که از آجیل استفاده نمی کردند. بعلاوه این تیم خاطرنشان کردند که مصرف نمایندگان آجیل معمولا لاغرتر از همتایانشان بودند.1
یکی از تنقلاتی که در ایام عید بسیار مصرف می گردد آجیل است. در دید و بازدیدهای هر روزه، حتما میزان قابل توجهی آجیل هم نوش جان می کنید. اما خوب است نکاتی در خصوص آجیل و فواید آن هم بدانید.
مصرف آجیل به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم و متعادل، برای حفظ سلامت قلب بسیار مفید است. در حقیقت مصرف گردو، بادام و سایر مغزها باعث کاهش کلسترول خون می گردد و از آنجا که شرایط نگهداری و حمل این مواد به محل کار یا مدرسه نیز بسیار راحت است، می توان به عنوان میان وعده ای مغذی نیز از آنها استفاده کرد.2
خواص آجیل
آجیل و جلوگیری از بیماری های قلبی و عروقیتنظیم فشار خون
جلوگیری از سرطان های مختلف، ازجمله سرطان دستگاه گوارش و سرطان پروستات
تامین مواد معدنی
یاری به دستگاه گوارش
محافظت از پوست و مو
تعادل هورمونی
جلوگیری از دیابت نوع 2
مناسب برای همه بیماران دیابتی
تقویت قلب
جلوگیری از پوکی استخوان
منبعی برای تأمین ویتامین ها
رفع نماینده احتیاج به چربی3
29درصد کاهش در مرگ ناشی از بیماری قلبی
با توجه به چارلز فوش، مدیر مرکز سرطان دستگاه گوارش دانا فاربر، مزایای قابل توجهی ازجمله 29 درصد کاهش در مرگ ناشی از بیماری قلبی نیز وجود داشت. بیماری قلبی، قاتل اصلی درنظر گرفته می گردد.111 درصد کاهش در خطر مرگ و میر ناشی از سرطان
در عین حال یک کاهش چشمگیر 11 درصدی نیز در خطر مرگ ناشی از سرطان وجود داشت. این از منابع اطلاعاتی متعددی که نشان دهنده مزایای سلامتی شگفت انگیز مصرف آجیل ازجمله کاهش خطر دیابت، حفظ تون عضلانی سالم و پایین آوردن فشار خون هستند، پشتیبانی می نماید.1آجیل، منبع اصلی بسیاری از مواد مغذی
انواع آجیل بسیار مغذی هستند. یک اونس (28 گرم) آجیل مخلوط حاوی:کالری: 173
پروتئین: 5 گرم
چربی: 16 گرم، از جمله 9 گرم چربی غیر اشباع
کربوهیدرات: 6 گرم
فیبر: 3 گرم
ویتامین ای : 12٪ از احتیاج توصیه شده روزانه
منیزیم: 16٪ از احتیاج توصیه شده روزانه
فسفر: 13٪ از احتیاج توصیه شده روزانه
مس: 23٪ از احتیاج توصیه شده روزانه
منگنز: 26٪ از احتیاج توصیه شده روزانه
سلنیوم: 56٪ از احتیاج توصیه شده روزانه4
سخن پایانی
بسیاری از مردم ممکن است بلافاصله فکر نمایند که مصرف آجیل با عوامل دیگری از جمله احتمال بیشتر داشتن یک سبک زندگی سالم ازجمله سیگار نکشیدن، مصرف مکمل های ویتامین و ورزش منظم مرتبط است.با این وجود، این تحقیق از فرم های پیشرفته تجزیه و تحلیل داده ها برای حذف تأثیری که سایر عوامل می توانند در کاهش مرگ و میر داشته باشند، استفاده کرد.
اگرچه بین خوردن آجیل و داشتن سبک زندگی سالم، رابطه ای وجود داشت اما این تیم، رابطه مستقل بین مصرف آجیل و مرگ و میر را آنالیز کردند. نویسنده ارشد این مطالعه، یینگ بائو نتیجه گیری کرد که هر چه افراد میزان آجیل بیشتری مصرف نمایند، احتمال مرگ شان در طول 30 سال آینده کمتر است.1
پینوشتها
1.www.rastineh.com
2.www.beytoote.com
3.www.snappfood.ir
4.www.7ganj.ir
منبع: راسخون