طرز تهیه شیرینی پنجره ای

به گزارش مجله فوتبال دوستان، شیرینی پنجره ای از آن شیرینی های ترد و خوشمزه است که با مواد اولیه موجود در منزل به راحتی قابل تهیه و پخت است. با ما همراه باشید.

طرز تهیه شیرینی پنجره ای

مواد لازم برای تهیه شیرینی پنجره ای

  • آرد سفید دو استکان
  • شیر کم چرب کاله خرید آنلاین یک لیوان
  • تخم مرغ شش عدد
  • گلاب چهار قاشق سوپ خوری
  • نشاسته هشت قاشق سوپ خوری

طرز تهیه شیرینی پنجره ای

مرحله اول

داخل یک ظرف تخم مرغ ها را شکسته و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست گردد. نشاسته را در گلاب و شیر سرد حل کنید سپس به تخم مرغ ها اضافه کنید. آرد را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مایه صاف و یکدست گردد.

مرحله دوم

شاید باورتان نگردد ولی مواد شیرینی پنجره ای آماده است. حالا داخل یک قابلمه گود مقدار زیادی روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ داغ گردد. توجه کنید روغن باید به انداره ای باشد که روی قالب ها را بگیرد.

مرحله سوم

قالب شیرینی پنجره ای را داخل روغن قرار دهید تا گرم گردد سپس قالب را از روغن بیرون آورده و تا جایی که نیمی از قالب مواد را بگیرد، داخل مایه شیرینی بزنید.

مرحله چهارم

قالب را بلافاصله داخل روغن داغ قرار دهید و آن را آهسته تکان دهید تا شیرینی از قالب جدا شده و در روغن غوطه ور گردد.

مرحله پنجم

وقتی دو طرف شیرینی به مقدار دلخواه تان سرخ و برشته شد، شیرینی را از روغن بیرون آورده و درون صافی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته گردد. توجه داشته باشید چون سرخ شدن شیرینی ها زمان زیادی نمی برد، باید حواس تان باشد تا رنگ آن ها تیره نگردد.

مرحله ششم

با تمام مایه به همین ترتیب، شیرینی پنجره ای ها را درست کنید تا تمام گردد. شیرینی ها را در ظرف مناسبی چیده و روی آن ها مقداری خاک قند بپاشید.

مرحله هفتم

شیرینی ها را در ظرف در بسته می توانید تا مدتی در جای خنک نگه داری کنید.

نکات طرز تهیه نان پنجره ای

  • اگر مواد زیادی با قالب بردارید، شیرینی ها ضخیم می شوند.
  • اگر شیرینی ها زیاد بیرون بمانند، سفت می شوند.
منبع: کتاب کاله
انتشار: 15 شهریور 1401 بروزرسانی: 15 شهریور 1401 گردآورنده: footballgahan15.ir شناسه مطلب: 2072

به "طرز تهیه شیرینی پنجره ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرینی پنجره ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید