طرز تهیه کوکی ماست؛ کوکی رژیمی کم شکر با بافت ترد!

به گزارش مجله فوتبال دوستان، کوکی در واقع نوعی شیرینی خوشمزه است که به صورت نرم یا ترد تهیه میشود. دستورهای بسیار متنوعی برای تهیه کوکی وجود دارد و این شیرینی تنوع بسیار زیادی دارد که بسته به سلیقه میتواند مورد علاقه هر فرد باشد. در این بین افرادی هستند که به دلایل مختلف مجاز به استفاده زیاد از شکر نیستند یا ذائقه شیرین پسندی ندارند. کوکی ماست یکی از شیرینی هایی است که اندازه شکر مورد استفاده در آن نسبت به سایر شیرینی ها بسیار کم است و فقط اطراف شیرینی با یک لایه نازک از شکر پوشیده میشود و در حالت کلی کوکی کم شیرین و ترد و خوشمزه ای است که به راحتی میتوان در منزل تهیه کرد و برای تهیه این شیرینی به همزن احتیاجی نیست و مواد اولیه آن کاملا قابل دسترس برای افراد مختلف است.

طرز تهیه کوکی ماست؛ کوکی رژیمی کم شکر با بافت ترد!

با ما در خبرنگاران بلاگ همراه باشید با آموزش این کوکی کم شکر با طعمی بی نظیر !

مواد لازم تهیه کوکی ماست
آرد سفید قنادی (سه صفر)210 گرم
شکریک الی دو قاشق سوپ خوری
نمکیک چهارم قاشق چای خوری
کره100 گرم
ماست100 گرم
وانیلیک چهارم قاشق چای خوری
شکر برای غلطاندن شیرینیبه اندازه لازم

1- برای تهیه این شیرینی ابتدا آرد سفید رو الک کنید و شکر رو بهش اضافه و مخلوط کنید.

بسته به سلیقه میتونید اندازه شکر رو به یک قاشق کاهش بدین یا کلا از دو قاشق شکر بهره ببرید.

نمک و وانیل رو هم به آرد سفید اضافه و مخلوط کنید.

2- بعد کره خرد شده رو به مواد اضافه کنید و به یاری دو چنگال کره تازه خارج شده از یخچال رو به خورد مخلوط آرد بدین این کار رو با صبر و حوصله انجام بدین تا مواد کاملا مخلوط بشن.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکی آلبالو و شکلات

اگه استفاده از چنگال براتون دشواره میتونید از نوک انگشت های دست برای مخلوط کردن مواد بهره ببرید چون حرارت کف دست ممکنه باعث به روغن افتادن مواد بشه در خمیرهایی که اندازه زیادی کره داخلشون بکار رفته بهتره مواد با دست و به اندازه زیاد ورز داده نشن وقتی مواد حالت خرده نان به خودش گرفت.

3- ماست رو به مواد اضافه کنید و با لیسک یا انگشت های دست مواد رو مخلوط کنید تا کم کم حالت خمیری پیدا کنه و بعد خمیر رو جمع کنید.

4- خمیر بدست اومده رو داخل نایلون بذارین و به مدت یک الی دو ساعت داخل یخچال استراحت بدین.

بعد از استراحت خمیر رو دو قسمت کنید.

5- یک قسمت رو مجددا داخل یخچال بذارین و قسمت بعدی رو با وردنه به ضخامت یک میلی به شکل مستطیل باز کنید و بعد از سمت عرض آغاز به رول کردن خمیر تا سرانجام بکنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع کوکی

بعد از اینکه خمیر رول شد با دو دست خمیر رو روی سطح کار عقب و جلو ببرین تا هم نازک تر بشه و طول خمیر رول شده بیشتر بشه و لایه ها بهم بچسبه.

6- بعد با یک چاقوی تیز خمیر رو به ضخامت دلخواه برش بزنید.

من ضخامت سه سانتی متر رو برای این شیرینی در نظر گرفتم برای اینکه برش ها یک اندازه باشه میتونید از خط کش یاری بگیرین.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکی اسمورز

خمیرهای برش خورده رو داخل شکر بغلطونید تا کناره های خمیر به شکر آغشته بشه و بعد خمیرها رو داخل سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده بچینید.

در صورت دلخواه اگه دوست دارین شیرینی طعم دار باشه میتونید کمی پودر هل یا پودر دارچین یا پودر کاکائو هم به شکر اضافه کنید.

7- خمیر دوم رو هم مثل خمیر اول شکل بدین و برش بزنید من برای خمیر دوم از ترکیب شکر و پودر کاکائو برای غلطوندن کوکی استفاده کردم.

وقتی همه کوکی ها آماده شد سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با دمای صد و هفتاد درجه سانتی گراد به مدت حدودی سی دقیقه بپزین زمان در فرهای مختلف متفاوته وقتی اطراف شیرینی کمی رنگ گرفت یعنی شیرینی آمادست اما توجه کنید که اگر شیرینی ها زیاد داخل فر بمونن خشک میشن.

8- سینی رو از فر خارج کنید و اجازه بدین کوکی ها خنک بشن بعد داخل ظرف مورد نظر بچینید.

نکات تهیه کوکی ماست:

  • این شیرینی رو به تنهایی و همراه چای میتونید سرو کنید، اما اگر دوست داشتین شیرین تر باشه میتونید روی شیرینی رو با شکلات آب شده یا شکلات صبحانه تزئین کنید.
  • خمیر این شیرینی نباید بیش از حد مخلوط و ورز داده بشه چون کره زیادی داره و به روغن میفته اگر خمیر کوکی به روغن بیفته کوکی ها خشک و سفت میشن.
  • اگه اطراف شیرینی رنگ گرفت اما بعد از خنک شدن داخل شیرینی خمیر بود یعنی دمای فر شما زیاد بوده و فر شما بیش از اندازه گرم بوده است.
  • برای این شیرینی بهتره کره سرد باشه پس کره رو ده دقیقه قبل از یخچال خارج کنید و داخل شیرینی بهره ببرید.
  • این شیرینی ماندگاری بالایی داره و تا یک هفته میتونید داخل ظرف در بسته نگه داری کنید.
  • برای زیباتر و فانتزی تر شدن شیرینی میتونید از شکر رنگی هم برای کاور کردن شیرینی بهره ببرید.
  • برای تهیه کوکی بهتره از ماست همزده یا خامه ای بهره ببرید و یا ترجیحا ماست بدون آب باشه.
  • اگر شیرینی ها زیاد داخل فر بمونن بافت خشکی پیدا میکنن و از حالت تردی خارج میشن و ممکنه خوردنشون سخت باشه.
  • خمیر این شیرینی تا چند روز ماندگاری داره و میتونید خمیر رو آماده و نگهداری کنید و بعد از چند روز شکل بدین و بپزین.
  • برای کم شدن تعداد شیرینی میتونید مواد اولیه رو نصف کنید تا موادتون کمتر باشه اما در این صورت بعد از آماده شدن خمیر اون رو نصف نکنید و به صورت کامل باز کنید.
  • کم بودن دمای فر باعث پهن شدن و تغییر شکل کوکی ها می شه اگر فر گازی دارید تمامی سینی ها رو خارج کنید و توری رو طبقه وسط فر بذارید و حتما از دماسنج فر بهره ببرید دقت کنید که تنظیم مناسب در برندهای مختلف فر برقی متفاوته.
  • برای تهیه کوکی حتما از کاغذ روغنی یا ورق نسوز بهره ببرید و به هیچ عنوان سینی فر رو چرب نکنید چون باعث پیشروی کوکی ها میشه

    خمیر این شیرینی رو میتونید به مدت یک ماه داخل فریزر نگهداری کنید.

  • بعد از خارج کردن شیرینی ها از فر به اونها دست نزنید چون حالت نرم دارن و ممکنه خرد بشن اما بعد از خنک شدن حالت ترد پیدا میکنن.

امیدوارم از طرز تهیه کوکی ماست خوشتان آمده باشد. برای مشاهده دستورات آشپزی دیگر به مجله ما سری بزنید.

منبع: اُکالا
انتشار: 23 بهمن 1400 بروزرسانی: 23 بهمن 1400 گردآورنده: footballgahan15.ir شناسه مطلب: 1896

به "طرز تهیه کوکی ماست؛ کوکی رژیمی کم شکر با بافت ترد!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوکی ماست؛ کوکی رژیمی کم شکر با بافت ترد!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید