مزیت های بهداشتی آووکادو

به گزارش مجله فوتبال دوستان، ما زیاد با خواص آووکادو آشنایی نداریم و شاید حتی یک بار هم آن را نخورده باشیم. آووکادو میوه بومی منطقه ما نیست اما سرشار از خواص عالی و مقوی برای بدن است که مصرف آن می تواند مزیت های فراوانی را برای بدن به ارمغان بیاورد.

مزیت های بهداشتی آووکادو
آووکادو میوه ای خوشمزه و بسیار مفید می باشد

چکیده :

ما زیاد با خواص آووکادو آشنایی نداریم و شاید حتی یک بار هم آن را نخورده باشیم. آووکادو میوه بومی منطقه ما نیست اما سرشار از خواص عالی و مقوی برای بدن است که مصرف آن می تواند مزیت های فراوانی را برای بدن به ارمغان بیاورد. در این مقاله تا حدودی با این میوه خوش آب و رنگ آشنا می شویم و فواید آن را تا حدودی خواهیم شناخت و با یک مدل غذای خام و ارگانیک که از آووکادو ساخته می گردد و بسیار عالی می باشد آشنا می شویم. آووکادو در کاهش و درمان خیلی از بیماری ها به بدن یاری می نماید.

تعداد کلمات : 1258 / تخمین زمان مطالعه : 6 دقیقه

نویسنده : Dr. Edward Group

مترجم : میثم نریمانی

آووکادو میوه بومی آمریکای مرکزی و آمریکای جنوبی است که تقریبا از حدود 8000 سال قبل از میلاد، کِشت و زراعت می شده است. از اواسط دهه 1800 میلادی، آووکادو به آسیا و جامائیکا معرفی گردید اما تا اوایل قرن بیستم میلادی این میوه به ایالات متحده آمریکا وارد نشده بود. کالیفرنیا و فلوریدا بیشترین مقدار فراوری آووکادو را در ایالات متحده دارند به همراه دیگر فراوری نمایندگان تجاری موجود در مکزیک، برزیل، کلمبیا، و جمهوری دومینیکن که آووکادو فراوری می نمایند.

Guacamole (که نام یک نوع غذا است) ، یک راه محبوب برای لذت بردن از آووکادو است و این غذای خوشمزه علاوه بر آووکادو، حاوی مواد تشکیل دهنده دیگری هم هست که بعضی از مزیت های شگفت آور سلامتی را ارائه می دهد.

مواد تشکیل دهنده موجود در Guacamole ارگانیک

در پی آووکادویی بگردید که کمی نرم باشد، اما فرو رفتگی های تیره و یا تَرَک، نداشته باشد. آووکادوی رسیده معمولا طعم و مزه بهتری دارد و با گردن کوچک خود، می تواند شناخته گردد. آووکادوی کالیفرنیا معمولا طعم بیشتری نسبت به آووکادوی فلوریدا دارد. اطمینان حاصل کنید که آووکادویی را که می خرید دارای یک پوست سبزِ تیره است، پوست براق و روشن علامت یک آووکادوی رسیده نیست. آووکادوی ارگانیک - حاوی لوتئین (یک کاروتنوئید شبه کاروتن همراه با ویتامین E)، مهمیم، و چربی های اشباع شده (سالم) است. آووکادو در مبارزه با سرطان دهان، سرطان پستان، و سرطان پروستات به بدن یاری می نماید و رنگ پوست را بهبود می بخشد. بعلاوه باعث جذب مواد مغذی در دیگر غذاها می گردد و این فرآیند را بهبود می بخشد.

نمک هیمالیایی- سطح قند خون را تثبیت نموده و ضربان قلب را تنظیم می نماید. نمک هیمالیا هم جذب و ارتباط بین سلولی را بهبود می بخشد و آسیب های سینوس و ریه و شُش را کم می نماید و فرو می نشاند.

آب لیموی ترش ارگانیک - حاوی پتاسیم است و از سیستم ایمنی بدن حمایت می نماید. بعلاوه به پاک سازی کبد و خون یاری می نماید.

گشهم ارگانیک - حاوی آنتی اکسیدان های گوناگون است و یک ماده طبیعی رفع نماینده بوی بد، به شمار می رود. این ماده، تهوع، نفخ، عفونت های دستگاه ادراری، و سوء هاضمه را از بین می برد. مصرف گشهم بعلاوه به کاهش قند خون و مقدار کلسترول یاری می نماید و دارای خواص مفید و سودمندی است در برابر اُرگانیسم های مضر.

روغن زیتون خالص ارگانیک - باعث کاهش سرخی بدنی و هم تورم بدنی می گردد، بعلاوه فشار خون سالم را ارتقاء می دهد. روغن زیتون بعلاوه به افزایش متابولیسم یاری می نماید و از سلامتی تخمدان ها و سینه ها حمایت و پشتیبانی می نماید.

سرکه سیب خام ارگانیک - از زمان بُقراط تا کنون، سرکه سیب (خام و تصفیه نشده) به درمان تعداد بیشماری از ناراحتی ها و بیماری های مزمن یاری نموده است. سرکه سیب خام ارگانیک سیستم ایمنی را تقویت می نماید، سوخت و ساز بدن و استقامت بدن را بهبود می بخشد، و گلو درد را کاهش می دهد. من شخصا سرکه سیب که قدیمی باشد و زمان بر آن گذشته باشد را توصیه می کنم.

زیره ارگانیک - یک آنتی اکسیدان طبیعی است که از کبد حمایت می نماید، هضم غذا را ارتقاء می دهد و سیستم ایمنی را احیاء و زنده می نماید.

سیر ارگانیک - آنتی اکسیدانی است که می تواند فشار خون و کلسترول را کاهش دهد و به پاک سازی کبد یاری می نماید. سیر مزیت های منحصر به فردی دارد، چه به صورت خام مصرف گردد و چه به صورت پخته. و هم دارای ویژگی های منحصر به فردی است که آن را به یک مبارز و جنگجوی عالی بر علیه سرطان معده تبدیل می نماید.

آب لیمو شیرین ارگانیک (تازه) - می تواند هنگامی که با روغن زیتون مخلوط می گردد، به از بین بردن سنگ های صفراء یاری کند، ناراحتی معده را کاهش دهد و ممکن است در کاهش دادن خطر ابتلاء به آرتروز، آترواسکلروز (تصلب شرایین)، دیابت و سنگ کلیه یاری کند.

پیاز ارگانیک - پیاز ارگانیک حاوی آنتی اکسیدانی به نام Quercetin است که یک فلاونوئید است. آنها بعلاوه حاوی ویتامین E ، پتاسیم، اسید فولیک، ویتامین C و فیبر می باشند. پیاز این گونه شناخته شده است که علائم احتقان و علائم آلرژی را از بین می برد و به کاهش کلسترول یاری می نماید. علاوه بر این، پیاز، فلزات سنگین را از بدن حذف می نماید و در مبارزه با سرطان ریه، سرطان مثانه، سرطان تخمدان و سرطان سینه به بدن یاری می نماید.

فلفل ارگانیک - فلفل حاوی آنتی اکسیدانی به نام کَپسایسین (Capsaicin) است که باعث کاهش احتقان، سر درد، آلرژی، کولیت، زخم، و ناراحتی می گردد. خوردن فلفل می تواند به لخته شدن خون، کاهش کلسترول، و کاهش مقدار سکته مغزی، یاری کند. فلفل بعلاوه متابولیسم و سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد.

بیشتر بدانید : معرفی آووکادو و خواص درمانی آن

نکاتی برای خریدن آووکادو ارگانیک

در پی آووکادویی بگردید که کمی نرم باشد، اما فرو رفتگی های تیره و یا تَرَک، نداشته باشد. آووکادوی رسیده معمولا طعم و مزه بهتری دارد و با گردن کوچک خود، می تواند شناخته گردد. آووکادوی کالیفرنیا معمولا طعم بیشتری نسبت به آووکادوی فلوریدا دارد. اطمینان حاصل کنید که آووکادویی را که می خرید دارای یک پوست سبزِ تیره است، پوست براق و روشن علامت یک آووکادوی رسیده نیست.

دستور العمل Guacamole ارگانیکدو عدد آووکادوی میانه و رسیده که ارگانیک باشند

  • آب یک عدد لیمو ترش ارگانیک (برای طعم)
  • دو قاشق غذا خوری گشهم تازه و خرد شده
  • نصف یک قاشق غذا خوری روغن زیتون ارگانیک
  • نصف یک قاشق غذا خوری سرکه سیب خام ارگانیک
  • آب یک عدد لیمو شیرین ارگانیک
  • نصف یک قاشق غذا خوری زیره سبز ارگانیک
  • نصف یک قاشق غذا خوری سیر ارگانیک
  • یک چهارم فنجان پیاز ارگانیک که ریز و خرد شده باشد
  • یک چهارم فنجان فلفل تازه ارگانیک
  • یک چارم تا یک دوم نمک هیمالیا (برای مزه)

آووکادو را پوست بگیرید و هسته آن را بیرون بیاورید. آووکادو را به قطعات کوچک تقسیم کنید؛ سیر را کاملا ریز ریز کنید؛ پیاز و گشهم را قطعه قطعه و ریز ریزکنید. لیمو ترش و لیمو شیرین را بفشارید و آب آن ها را بگیرید و فلفل را در صورت احتیاج خرد کنید. همه مواد ذکر شده را در یک ظرف میانه بریزید و با هم ترکیب کنید. به جای این که آنها را با هم میکس کنید، آنها را به خوبی وَرز دهید و با دستانتان به خوبی آنها را با هم قاطی کنید تا به یکنواختی و غلظت برسد. اکنون می توانید آن را میل کنید.

نتایج حاصله ممکن است برای افراد مختلف متفاوت باشد. این اظهارات و اطلاعات برای اهداف آموزشی طراحی و ساخته شده اند وقصد ندارند به جای توصیه های پزشک شما بنشینند. مرکز سلامت جهانی، توصیه های پزشکی را ابطال نمی نماید، نسخه نمی دهد و برای تشخیص بیماری ها ایجاد نشده است. قرار نیست توصیه های غذایی و منظره هایی که به وسیله مرکز سلامت جهانی بیان می شوند جانشینی برای سرویس ها و خدمات پزشکی معمول و متعارف باشند. اگر شما یک شرایط پزشکی شدید و سخت دارید یا نگران سلامت خود هستید، به دیدار دکتر و پزشک خودتان بروید و با او مشورت کنید.

برگرفته از سایت: Food Articles - Global Healing Center.url

منبع: راسخون
انتشار: 8 آبان 1400 بروزرسانی: 8 آبان 1400 گردآورنده: footballgahan15.ir شناسه مطلب: 1780

به "مزیت های بهداشتی آووکادو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مزیت های بهداشتی آووکادو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید