بازسازی آپارتمان: چاووش اوغلو: نیروی محرک خوبی برای بازسازی رابطه با امارات وجود دارد
به گزارش مجله فوتبال دوستان، وزیر خارجه ترکیه نسبت به احیای رابطه با امارات به شرط برداشتن گام های متقابل و مساعد بودن شرایط، ابراز امیدواری کرد.

جهت دریافت خدمات بازسازی آپارتمان با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. از طراحی پلن بازسازی تا اجرای جز به جز بازسازی منزل، ویلا و ساختمان اداری تخصص ماست.
به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران به نقل از رویترز، مولود چاووش اوغلو وزیر خارجه ترکیه می گوید نیروی محرک مثبتی بر تبادل نظر های آنکارا-ابوظبی پیرامون انتها دادن به تنش های چند سال اخیر حاکم است و اگر این نیروی محرک حفظ گردد؛ روابط به جهت عادی بازخواهد گشت.
طی هفته های اخیر، ترکیه و امارات، سلسه تماس هایی را در راستای کاهش تنش هایی که به تناقض منافع طرفین از جمله در جنگ لیبی منجر شد؛ شروع نموده اند.
اگرچه اختلاف نظر های سیاسی به قوت خود باقی است، اما انتظار می رود که دو کشور بر احیای روابط مالی و کاهش شکاف موجود تمرکز نمایند.
به گفته چاووش اوغلو، روابط آنکارا-ابوظبی به شرط برداشتن گام های متقابل و در صورت مهیا شدن شرایط مناسب، عادی سازی خواهد شد.
منبع: خبرگزاری دانشجو